Keystone logo
University of Roehampton London Klinikai Idegtudomány MSc
University of Roehampton London

Klinikai Idegtudomány MSc

London, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 16 500 / per year *

Az egyetemen

* £ 8,095 (2019; Egyesült Királyság / EU) | 14 670 £ (2019; nemzetközi) | Tandíj évente

Bevezetés

Ez az élvonalbeli program izgalmas lehetőséget kínál a modern idegtudomány tanulmányozására, különös tekintettel a klinikai következményekre. Erős alapot fog szerezni a neurológiai és neuropszichiátriai betegségek mechanizmusainak és kezelésének megértésében.

Ez a tanfolyam olyan háttérrel rendelkező hallgatók számára készült, akiket az idegtudományi karrier folytatása érdekli. Fejleszteni fogja az agykutatással és az idegtudománygal kapcsolatos modern elmélet és fogalmak részletes megértését, és ezen alapelvek alkalmazását az agyi rendellenességek kezelésében. Ez a kurzus hangsúlyt fektet az idegtudomány legújabb fejleményeinek klinikai jelentőségére.

A kutatási módszerek készségeinek fejlesztése a tanfolyam szerves része. Az alkalmazott idegtudomány ismereteit továbbfejleszti egy olyan kutatási projekttel, amely fejleszti az adatkezelési és elemzési képességeit, az alkalmazott elmélet és statisztika felhasználását.

Csatlakozni fog az Egészségtudományi Kutatóközponthoz, amelynek tudósai jelenleg egy sor aktuális kérdést vizsgálnak, mint például az új pszichoaktív anyagok addiktív jellege, a stressz az agyi szabályozó rendszerekre gyakorolt hatása, az agysejt halálának mechanizmusai, valamint az idegi őssejtek felhasználásával történő helyreállítás. Üdvözöljük szakértők vezetésével az idegtudomány és az egészségtudomány aktuális fejleményeiről szóló kutatási szemináriumokon és vitákon.

Az MSc Klinikai Idegtudományt az Idegtudományi Társaságok Szövetsége (FENS) elismerte, és beillesztette az Európai Idegtudományi Iskolák Hálózatába (NENS), amely az európai idegtudományi oktatás legmagasabb elismerése.

Tartalom

Ebben a posztgraduális programban a kortárs idegtudomány integrált áttekintését fogja kidolgozni, mint egy gyorsan fejlődő tudományágot, amelynek számos összefüggése van a molekuláris biológiával, a genetikával, a gyógyszerészettel és az orvostudományokkal.

Bemutatkozik a sokféle témakörrel, és lehetősége van arra, hogy az Ön érdeklő területeire összpontosítson. Példák olyan témákra, amelyekre kiterjedhet: idegtudományi fejlemények klinikai relevanciája, agyi képalkotó technikák és alkalmazásuk a neurológiában és a pszichiátriában, az emberi agyi rendellenességek neurobiológiai mechanizmusai, a táplálkozás és a függőség az agyműködésre gyakorolt hatása, valamint a kutatási módszerek.

Megvitatja a klinikai idegtudomány etikai kérdéseit és fejleszti képességét a klinikai agykutatás jelenlegi fejleményeinek kritikus értékeléséhez, amelyek relevánsak az egészségügyben.

Ez a kurzus számos háttérrel rendelkező hallgatókat fogad el, ideértve az élettudományok vagy a pszichológia új diplomáit, valamint a nem hagyományos képesítéssel rendelkező egészségügyi szakembereket. A PG diploma vagy a PG tanúsítvány program lehetőségei hasznosak lehetnek az egészségügyi szakemberek számára, akik frissíteni akarják az elméleti ismeretek frissítését kutatási projekt végrehajtásának elkötelezettsége nélkül. Alkalmas az NHS kérelmezőire is, például idegápolókra vagy terapeutákra.

modulok

Az MSc hallgatók számára kötelező

Az MSc hallgatóknak a következő hat modult kell teljesíteniük:

  • közlés
  • Egészségügyi kutatási módszerek
  • A klinikai idegtudomány alapelvei
  • Az agy klinikai szempontból
  • Gyakorlati klinikai idegtudomány
  • Értekezés

Opcionális modulok

Az MSc hallgatók az alábbiak közül választhatnak egy választható modult:

  • Egészségpszichofiziológia
  • Az immun agy

Kötelező és kötelező modulok

A kötelező és / vagy a szükséges modulok megváltozhatnak, amikor a programokat felülvizsgáljuk és frissítjük. A fenti felsorolja az ebben a tanévben kínált modulokat.

Opcionális modulok

Az opcionális modulok, amennyiben azokat egy program részeként kínálják, évről évre változhatnak, és életképességüknek vannak kitéve.

Karrier lehetőségek

Egészségügyi szakemberek, kutatói karrier a tudományos életben, az NHS-ben vagy a magánszektorban, ideértve a gyógyszeripart is. Alternatív megoldásként a diplomások további doktori tanulmányokat választhatnak PhD szinten.

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések