Keystone logo
University of Rochester

University of Rochester

University of Rochester

Bevezetés

Az Orvostudományi Kar első dékánja, a Nobel-díjas George Hoyt Whipple, MD, 1921-ben érkezett Rochesterbe, hogy egy forradalmi koncepciót alkalmazzon a gyakorlatban. Whipple felügyelte az Orvostudományi és Fogorvosi Iskola és az Erős Emlékkórház tervezését, felépítését és személyzetét az akkori új keretnek megfelelően, amelyet Abraham Flexner, az orvosi iskola úttörője fejlesztett ki. Whipple George Eastman filantropiájára épülő elképzelése egy iskola és egy fedélzeti kórház volt, amely integrálta az alaptudományt és a klinikai gyakorlatot.

Ma még mindig erős az a koncepció, hogy a betegellátást és az oktatókat fizikailag integrálják egy fedél alá. A University of Rochester Orvosi Központjának fő campusa több mint 4,4 millió négyzetméternyi helyet foglal el. Az Erős Emlékkórház területe 1,6 millió, az Orvostudományi Kar 2,1 millió négyzetméter, az Ápolói Iskola és az Eastman Fogászati Központ pedig körülbelül 100 000 négyzetméter.

Ugyanilyen fontos, hogy a betegellátás és az oktatók integrációja továbbra is iskolánk filozófiájának és struktúrájának középpontjában áll. Az egészségügyi ügyekért felelős alelnök vezetésével az orvosi iskola dékánja és kórházi rendszerünk elnöke napi szinten együttműködik a tanszékelnökökkel, a központ igazgatóival, az ápolási iskola dékánjával, a az Eastman Fogászati Központ, valamint az Orvosi Központ pénzügyi és adminisztratív vezetése. Ilyen szoros együttműködéssel sikerrel teljesítjük a betegellátás, az oktatás, a kutatás és a közösség egészsége egymással összefüggő küldetéseinket.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Rochester

    Elmwood Avenue,601, 14642, Rochester

    Kérdések