Keystone logo
University of New Brunswick College of Extended Learning

University of New Brunswick College of Extended Learning

University of New Brunswick College of Extended Learning

Bevezetés

A CEL-ről

Küldetésünk: innovatív, transzformatív programozás fejlesztése és megvalósítása minden korosztály és minden háttér számára.

A New Brunswick-i Egyetem 1950 óta nyújt folyamatos oktatási programokat. 2002-ben az UNB megalapította a Kiterjesztett Tanulás Kollégiumát (UNB CEL), hogy folyamatosan oktassa és továbbfejlessze a felnőttkori tanulókat, helyi szervezetek, helyi, országos és világszerte.

Az UNB CEL elkötelezett amellett, hogy minőségi, releváns kurzusokat és programokat kínáljon, testreszabott képzési megoldásokkal és olyan szolgáltatásokkal, amelyek személyes és szervezeti fejlődéshez és fejlődéshez vezetnek. Az innovatív partnerségek révén az UNB CEL olyan programokat dolgoz ki, amelyek hozzájárulnak az atlanti-kanadaiak és azon túl is a társadalmi, kulturális és gazdasági fejlődéshez.

Szolgáltatásaink kiterjednek az egész skálára, az elemzéstől a tervezésig, a tervezésig és a fejlesztésig, az egész életen át tartó tanuláshoz kapcsolódó szolgáltatások nyújtására és adminisztrációjára a szabadidő, a karrier és a szakmai képzés, a szakképzés és az online hitelprogramok számára.

Helyszínek

  • Fredericton

    3 Bailey Drive P.O. Box 4400, E3B 5A3, Fredericton

    Kérdések