Keystone logo
University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

Bevezetés

1951-ben alakult, a University of Mount Olive egy magánintézmény gyökerezik a bölcsészettudományi meghatározásával keresztény értékek. Az egyetem regionálisan által akkreditált déli Szövetsége főiskolák és iskolák Bizottság kollégiumok (SACSCOC).

Ennek regionálisan akkreditált, hit-alapú, saját intézmény, a University of Mount Olive olyan környezetet teremt az egyén számára a maximális siker, forgalomba prioritása tanulók mindenek felett. Elkötelezett professzorok, elkötelezett diákok, és a kis osztálylétszám összetevői holisztikus tanulási megközelítés, hogy elősegítse a személyes és a szakmai fejlődés.

Akkreditációs

A University of Mount Olive által akkreditált déli Szövetsége főiskolák és iskolák Bizottság kollégiumok odaítéléséről a társult, érettségi, és a mesterek fok. Kapcsolat az Bizottság kollégiumok 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 vagy hívja 404-679-4500 kérdése van az akkreditációs Egyetem Mount Olive.

Megkülönböztetés elleni politika: A University of Mount Olive nem diszkriminál faj, nem, szín, nemzeti vagy etnikai származás, kor, vagy hátrány a közigazgatás személyzete és oktatási politika. Ez elismeri minden minősített hallgatók bármely faj, szín, nemzeti vagy etnikai származás, hogy mindazokat a jogokat, kiváltságokat, a programok és tevékenységek általában élvezik vagy elérhetővé kell tenni a hallgatók.

Helyszínek

  • 634 Henderson Street Mount Olive, NC 28365, , Mount Olive

Kérdések