Keystone logo
University of Limerick Bachelor of Science a lótudományok területén
University of Limerick

Bachelor of Science a lótudományok területén

Limerick, Írország

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

A lótudomány az állattudomány egyik szakterülete, amely a lovak szaporodásának, élettanának, viselkedésének és táplálkozásának tanulmányozásával foglalkozik.

Szeretne szakmai karriert befutni a lóiparban? A négyéves lótudományi BSc diploma lehetőséget nyújt arra, hogy karrierterveidet speciális ismeretekkel és készségekkel támaszd alá. Ezt az Európában egyedülálló programot azért fejlesztették ki, mert a lóipar és a kapcsolódó iparágak gazdasági jelentősége, valamint az ebből következően az iparágakban rejlő lehetőségek kiaknázásához szükséges magasan képzett, speciális tudással rendelkező munkaerő előállítására van szükség.

A program általános célja, hogy Ön diplomaszintű kompetenciával rendelkezzen a lovas tudományok területén, és választhasson a szakmai tanulmányok közül a lovas szakma* (a lovaglás vagy a lóművészet művészete vagy gyakorlata) vagy a lovas üzleti menedzsment területén. A programban végzettek a tudomány, a lovastudomány és az üzleti menedzsment területén szerzett ismereteik, készségeik és kutatásaik alkalmazásával hozzájárulnak a lóipar folyamatos fejlődéséhez.

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések