Keystone logo
University of Lethbridge Master of Health Service Management
University of Lethbridge

Master of Health Service Management

Calgary, Kanada

24 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Sep 2024

CAD 2531 / per course *

Összekevert

* hazai hallgatók: 5 625,94 CAD négy kurzusra, 12 óra kredit | nemzetközi hallgatók: 12 824,14 CAD négy kurzusra, 12 óra kredit

Bevezetés

A Master of Health Services Management (MHSM) képzést a Dhillon School of Business és az Egészségtudományi Kar közösen kínálja. Az alkalmazott kutatás, a kritikai gondolkodás és a döntéshozatali készségek fejlesztése a program egészébe beágyazódik, és az integrált tapasztalati pont projektben való alkalmazással zárul.

Az MHSM egy kohorszalapú, részmunkaidős program, amelyet a(z University of Lethbridge calgaryi egyetemén kínálnak. A program tömörített formátumban, vegyes tanulási technikák, távoktatás és bentlakásos (szemtől-szembe) ülések kombinációjával történik. A szállítási modell lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a munka folytatása mellett posztgraduális iskolába járjanak. Ez különösen fontos jellemző azoknak a hallgatóknak, akiknek meg kell őrizniük gyakorlati bizonyítványukat.

A Graduate Certificate in Health Services Management (GCHSM) azoknak a hallgatóknak áll rendelkezésre, akik szeretnék növelni tudásszintjüket, de előfordulhat, hogy nem képesek vagy óvatosak a teljes mesterképzés iránt. Az a hallgató, aki sikeresen teljesíti az érettségi bizonyítványt, kurzus kreditet kap a mesterképzés felé, ami megkönnyíti a továbbképzési és szakmai fejlődési célok zökkenőmentes feljutását.

Nemzetközi pályázók : A program részmunkaidős jellege miatt, kérjük, vegye figyelembe, hogy a diplomások a program befejezése után nem igényelhetnek diploma megszerzése utáni munkavállalási engedélyt.

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések