Keystone logo
University of Johannesburg Ápolói alapképzés
University of Johannesburg

Ápolói alapképzés

Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 51 115 / per year *

Az egyetemen

* diákok afrikai országokból: R2000,00 évente | Afrikán kívüli kontinensekről érkező diákok: 17000,00 RUB évente

Bevezetés

Az ápolói alapképzés célja, hogy a társadalom számára integrált, holisztikus, tudományosan megalapozott ápolói és szülésznői egészségügyi szolgáltatás irányításához és nyújtásához szükséges ismeretekkel és készségekkel rendelkező, professzionális végzettségű szakembereket állítson elő. A cél olyan reflektív, gondoskodó szakemberek fejlesztése, akik képesek integrálni az elveket, az elméletet, a bevált technikákat és a releváns klinikai készségeket a szolgáltatásnyújtás során, összpontosítva az egészség előmozdítására, a megelőzésre, a diagnózisra, a kezelésre és az ápolással és szülésznővel kapcsolatos rehabilitációra. problémákat. A program befejezése után a diplomások regisztrálhatnak a SANC-nél professzionális ápolóként és szülésznőként, feljogosítva őket arra, hogy önállóan és multidiszciplináris csapaton belül gyakoroljanak a magán- vagy állami egészségügyi szektorban, illetve az oktatási vagy kutatási szektorban.

Az UJ-n való tanulás okai

  • Az UJ nemcsak az Első év tapasztalatának nevezett speciális programot kínál, amely segíti a hallgatók tájékozódását az első év során, hanem egy Senior Student Experience-t is kínálunk, amely a munkahely felé tereli a hallgatókat!
  • Ragadja meg a lehetőséget, hogy különféle sportágakban vegyen részt, és edzen olimpikonok és paralimpikonok mellett a legmodernebb pályákon, pályákon és pályákon, vagy egyszerűen csak tartsa magát fitt, ha csatlakozik mind a 4 egyetemünk valamelyik edzőterméhez.
  • Legyen része egy fiatal, lendületes és agilis egyetemnek, amely könnyen tükrözi és alkalmazkodik országunk törekvéseihez, miközben számos nemzetközi partnerség révén megőrzi globális relevanciáját.
  • 178 Nemzetközileg elismert és elfogadott képesítések.
  • Csatlakozzon egy olyan egyetemhez, amely eléggé törődik ahhoz, hogy 2016 eleje óta több mint 300 millió rúpia gyűlt össze a Missing Middle Campaign támogatására. Az UJ azt is biztosítja, hogy több mint 6000 rászoruló diák naponta kétszer étkezzen egészségesen.
  • Tanuljon a nyüzsgő Arany városában – Dél-Afrika gazdasági központjában. Csatlakozz egy vibráló, kozmopolita, progresszív hallgatói és oktatói csoporthoz, akik a jövő újragondolása felé tartanak!
  • Az UJ csodálatos élményt kínál az egyetemen, akár az UJ egyik rezidenciájában él, akár egy nappali házhoz tartozik, akár csak az egyetemi hallgatói központokban szeretne szocializálódni.
  • Minden diákunk egészségét, biztonságát és biztonságát biztosítjuk saját egyetemi egészségügyi szolgáltatásainkon és az UJ Védelmi Szolgáltatásainkon keresztül.
  • Tudtad, hogy az UJ fennállásának első öt éve alatt megduplázta célzott kutatási teljesítményét, és a mai napig rekordokat döntöget!

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések