Keystone logo
University of Helsinki Mester az idegtudományban
University of Helsinki

Mester az idegtudományban

Helsinki, Finnország

2 Years

Angol, Finn, Svéd

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 18 000 / per year *

Az egyetemen

* nem EU/EGT hallgatók számára

Bevezetés

Hogyan lehet az agy megértése kulcsfontosságú a globális kihívásokhoz?

Tudatosak vagyunk, érzékelünk, érezünk és cselekszünk az agyunk miatt . Az agy koordinálja és befolyásolja a testi funkciók, és integrálja a külvilágról érzékeink által közvetített információkat - ez az egész test fiziológiájának legfontosabb szereplője.

Az idegtudomány interdiszciplináris terület, amely az agyat és az egész idegrendszert tanulmányozza a szervezet különböző szintjein , a génektől és molekuláktól az idegsejtekig és hálózatokig; és tovább. Az idegtudós kutatásának középpontjában a viselkedés neurobiológiai alapjainak megértése, egyetlen molekula funkcionális szerepeinek elemzése, vagy új kezelési módszerek kifejlesztése állhat.

A (z) University of Helsinki idegtudományi mesterképzésén lehetőséget kap tudás és készségek megszerzésére egy tudományosan élénk nemzetközi környezetben. Olyan tudósok tanítanak benneteket, akik széles körű lehetőségeket biztosítanak Önnek mind a gyakorlati képzéshez, mind pedig a stimuláló idegtudományi közösségbe való beilleszkedéshez. A diploma megszerzése után elsajátítja az idegtudomány lényegi elemeit, és mélyebb ismeretekkel és készségekkel rendelkezik az Ön által választott részterületeken.

Tanul

A mesterképzés idegtudományi pályája megértést nyújt az alapvető és a legkorszerűbb idegtudományokról, és moduljai lehetővé teszik elméleti ismeretek és módszertani ismeretek megszerzését az Ön számára érdekes területeken.

Az idegrendszer szervezi és szabályozza a szervezet anyagcseréjét, ugyanakkor maga is számos metabolit célpontja, amelyek táplálják és befolyásolják annak funkcióit. Annak érdekében, hogy a hallgatók holisztikus képet kapjanak a szervezeteket szabályozó integrált mechanizmusokról, a sejtektől a funkcionális rendszerekig, a program a sejt- és rendszerélettan tanulmányozását is biztosítja . Az élőlények anyagcsere -tervezésének összetettségének kezelése mellett különös hangsúlyt fektetnek a sejtfejlődés, a regeneráció és az öregedés folyamatainak megértésére, amelyek az élet és a halál között meghatározó tényezők.

Miért az idegtudomány?

Az idegtudományi mesterképzés lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy tudást és készségeket szerezzen egy tudományosan élénk nemzetközi környezetben. A tudósok tanítani fognak, akik széles körű lehetőségeket biztosítanak a gyakorlati képzéshez és a stimuláló idegtudományi közösségbe való beilleszkedéshez. A diploma megszerzése után elsajátítja az idegtudomány lényegi elemeit, és mélyebb ismeretekkel és készségekkel rendelkezik az Ön által választott részterületeken. A program felkészít a PhD tanulmányokra és a kutatói karrierre, vagy a magán- vagy az állami szektor karrierjére.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Program tandíj

Az Iskoláról

Chat with students

Kérdések