Keystone logo
University of Essex Online PG Cert International Healthcare Management
University of Essex Online

PG Cert International Healthcare Management

Online United Kingdom

8 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4056

Távoktatás

Bevezetés

Tegye meg a következő lépést az egészségügyi vezetői karrier felé ezzel a speciális rövid tanfolyammal.100%-ban online és részmunkaidős PG Cert International Healthcare Managementünk bemutatja az egészségügy főbb elméleteit és gyakorlatait.

Ez az online rövid kurzus fejleszti tudását az egészségügyi környezet kulcsfontosságú vezetési elveiről, és fejleszti vezetői készségeit, amelyek felkészítenek arra, hogy magasabb beosztásba lépjenek.Ez a PG Cert International Healthcare Management egy nagyszerű önálló képesítés, és ugródeszkaként is használható a PG Dip vagy a teljes mesterképzés felé.

Tanítási módszerek

100%-ban online oktatási szolgáltató vagyunk, ezért a legkorszerűbb virtuális tanulási környezetet (VLE) használjuk tanításaink, forrásaink és értékeléseink biztosításához.Rendszerünk valós időben követi és kezeli a tanulási folyamatot, és azonnali hozzáférést biztosít a tananyagaihoz.A VLE a hét minden napján, 24 órában elérhető, és lehetővé teszi mind a hallgatók, mind az oktatók számára, hogy aktívan részt vegyenek a valós idejű beszélgetésekben és élő kérdések-feleletekben.

Hisszük, hogy a legtöbbet hozza ki a tanulással eltöltött időből, ha folyamatosan tájékoztatja a teljesítményéről, és ezt az alábbiakkal érjük el:

  • értékeli Önt a modulok során, ahelyett, hogy megvárná az év végi értékeléseket
  • az érdemjegyek megjelenítése az osztályzati füzetben, amely bármikor megtekinthető, amikor bejelentkezik a virtuális tanulási környezetbe (VLE)
  • a munka gyors átfutása, így biztosítva, hogy az érdemjegyek mindig naprakészek legyenek
  • gondoskodik arról, hogy rendszeres kapcsolatban legyen a hallgatói támogatási csapattal

Értékelési módszerek

Minden értékelés a virtuális tanulási környezetünkön (VLE) keresztül történik.Nem kell külső vizsgaközpontba utazni vagy vizsgázni!Ehelyett a VLE-n keresztül küldhet be feladatokat, például írásos jelentéseket, részvételt a vitafórumokon vagy reflektív naplóbejegyzéseket.

A hallgatók által benyújtott munkák hitelességét is biztosítjuk – jól bevált elektronikus ellenőrző rendszert használunk a plágium ellenőrzésére.

Miért Essex Online?

Tanuljon online.Végzett az egyetemen.

Tanulmányait és felméréseit 100%-ban online fejezi be, és képesítését az Essex Egyetem, egy díjnyertes egyetem, amely 50 éves kiváló oktatási és kutatási örökséggel rendelkezik, és az Egyesült Királyság legjobb 25 egyetemének egyike (teljes Egyetemi útmutató 2022).A kurzus elvégzése után ugyanazzal a bizonyítvánnyal fog diplomázni, mint az egyetemi hallgatók – a tanulási módot csak a tanulmányi átirat tartalmazza.

Garantált minőségi tapasztalat

Az Egyesült Királyság kormányának Tanítási Kiválósági Keretrendszere Arany minősítést kapott azért, mert folyamatosan kiemelkedő tanítási, tanulási és eredményeket biztosítunk a diákok számára (TEF 2018).Az Országos Hallgatói Felmérésben (NSS 2020) is mi vagyunk a legmagasabb értékelésű, csak online szolgáltatók.

Kiállunk online kurzusaink tudományos színvonala mögött, ezért pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.Ha 21 napon belül úgy dönt, hogy a kurzusa nem az Ön számára, teljes összeget visszatérítünk.*

*Az Általános Szerződési Feltételek érvényesek.Ha többet szeretne megtudni, kérjük, lépjen kapcsolatba felvételi csapatunkkal.

Világszínvonalú tudományos és mentori támogatás

Online oktatóink a saját területükön vezető hatóságok és szakemberek.Szenvedélyesek az általuk tanított dolgok iránt, és egyesítik az ipari gyakorlatról szerzett tudásukat a magas színvonalú akadémiai teljesítéssel, így páratlan tanulási élményt kínálnak.

Van egy dedikált diák- és tanulmányi tanácsadó csapatunk is, akik az első naptól a diploma megszerzéséig támogatják Önt.Készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek és útmutatást nyújtsanak tanulmányai során.Bármi legyen is a kérdés vagy probléma, együttműködnek Önnel a megoldás megtalálásában.

Karrierlehetőségek

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Iskoláról

Chat with students

Kérdések