Keystone logo
University of Essex Online PG Cert Global Mental Health and Wellbeing
University of Essex Online

PG Cert Global Mental Health and Wellbeing

Online United Kingdom

8 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4056 *

Távoktatás

* for UK students | £4,143 for international students

Bevezetés

Kíváncsi a különböző országok mentális egészségügyi politikáira? Akkor fontolja meg 100%-ban online posztgraduális bizonyítványunkat a globális mentális egészség és jólét területén.*

A PG Cert Global Mental Health and Wellbeing olyan átadható készségeket biztosít Önnek, amelyek az egészségügytől és a szociális ellátástól a HR-ig számos ágazatban megfelelnek. A kurzus értékes betekintést és megértést biztosít a mentális egészség szociológiai vonatkozásaiba, valamint a politikákba és az etikába globális szinten.

A globális mentális egészség és jólét szakirányú posztgraduális bizonyítványának megszerzése után lehetősége van továbblépni a PG Dip vagy a teljes MSc Global Mental Health and Wellbeing képzésre.

*A tanfolyam kezdési dátuma és részletei még az egyetem jóváhagyásától függenek. Abban az esetben, ha a tanfolyam kezdési dátumáig nem adják meg a jóváhagyást, alternatív dátumot ajánlunk fel, vagy a teljes összeget visszatérítjük. Ha módosítanunk kell ezt a programot az Essex Egyetem érvényesítési folyamatának részeként, ezeket a lehető legkorábbi időpontban közöljük Önnel.

Tanítási módszerek

100%-ban online oktatási szolgáltató vagyunk, ezért a legkorszerűbb virtuális tanulási környezetet (VLE) használjuk tanításaink, forrásaink és értékeléseink biztosításához. Rendszerünk valós időben követi és kezeli a tanulási folyamatot, és azonnali hozzáférést biztosít a tananyagaihoz. A VLE a hét minden napján, 24 órában elérhető, és lehetővé teszi mind a hallgatók, mind az oktatók számára, hogy aktívan vegyenek részt valós idejű beszélgetésekben és élő szemináriumokon.

Hisszük, hogy a legtöbbet hozza ki a tanulással eltöltött időből, ha folyamatosan tájékoztatja a teljesítményéről, és ezt az alábbiakkal érjük el:

  • értékeli Önt a modulok során, ahelyett, hogy az év végi értékelésekre várna
  • az érdemjegyek megjelenítése az osztályzati füzetben, amely bármikor megtekinthető, amikor bejelentkezik a virtuális tanulási környezetbe (VLE)
  • a munka gyors átfutása, így biztosítva, hogy az érdemjegyek mindig naprakészek legyenek
  • gondoskodik arról, hogy rendszeres kapcsolatban legyen a hallgatói támogatási csapattal

Értékelési módszerek

Minden értékelés a virtuális tanulási környezetünkön (VLE) keresztül történik. Nem kell külső vizsgaközpontba utazni vagy vizsgázni! Ehelyett a VLE-n keresztül küldhet be feladatokat, például írásos jelentéseket, részvételt a vitafórumokon vagy reflektív naplóbejegyzéseket.

A hallgatók által benyújtott munkák hitelességét is biztosítjuk – jól bevált elektronikus ellenőrző rendszert használunk a plágium ellenőrzésére.

Miért az Essex Online?

Tanuljon online. Végzett az egyetemen.

Tanulmányait és felméréseit 100%-ban online fejezi be, és képesítését az Essex Egyetem, egy díjnyertes egyetem, amely 50 éves kiváló oktatási és kutatási örökséggel rendelkezik, és az Egyesült Királyság legjobb 30 egyetemének egyike (teljes Egyetemi útmutató 2022). A kurzus elvégzése után ugyanazzal a bizonyítvánnyal fog diplomázni, mint az egyetemi hallgatók – a tanulási módot csak a tanulmányi átirat tartalmazza.

Garantált minőségi tapasztalat

Elnyertük a Legjobb online osztálytermi élmény díjat a Global Student Satisfaction Awards (GSSA 2021) versenyen. Kiállunk online kurzusaink tudományos minősége mögött, ezért pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha 21 napon belül úgy dönt, hogy a kurzusa nem az Ön számára, teljes összeget visszatérítünk.*

* Általános Szerződési Feltételek érvényesek. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, lépjen kapcsolatba felvételi csapatunkkal.

Világszínvonalú tudományos és mentori támogatás

Online oktatóink a saját területükön vezető hatóságok és szakemberek. Szenvedélyesek az általuk tanított dolgok iránt, és egyesítik az ipari gyakorlatról szerzett tudásukat a magas színvonalú akadémiai teljesítéssel, így páratlan tanulási élményt kínálnak.

Van egy dedikált diák- és tanulmányi tanácsadó csapatunk is, akik az első naptól a diploma megszerzéséig támogatják Önt. Készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek és útmutatást nyújtsanak tanulmányai során. Bármi legyen is a kérdés vagy probléma, együttműködnek Önnel a megoldás megtalálásában.

Karrierlehetőségek

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Iskoláról

Chat with students

Kérdések