Keystone logo
University of Essex Online

University of Essex Online

University of Essex Online

Bevezetés

Az Essex Online Egyetem 100%-ban online és részmunkaidős kurzusokat kínál üzleti, számítástechnikai, oktatási, egészségügyi, jogi, kriminológiai és pszichológiai területen. Az általunk kínált képesítések között alapképzési szinten CertHE és Bachelors fokozatokat, posztgraduális szinten pedig PG Certs, PG Dips és Masters fokozatokat találunk, 8 hónaptól 4 évig terjedő tanulmányi időtartammal.

Tanulhat nálunk bárhonnan, internetkapcsolattal és az időbeosztásának leginkább megfelelő időpontban. A kurzus a legmodernebb virtuális tanulási környezeten (VLE) keresztül történik, amely a hét minden napján, 24 órában hozzáférést biztosít kiváló minőségű forrásokhoz, beleértve az előadásokat, a vitafórumokat, az élő szemináriumokat és a Q&A szekciókat, valamint mint kiterjedt eLibrary.

Még az Ön felméréseit is teljes egészében online töltik ki – egyik tanfolyamunknak sem kötelező a vizsgaközpontba vagy vizsgaközpontba utazni. Valójában tanfolyamaink többsége egyáltalán nem rendelkezik vizsgával! Azon a néhány kurzuson, amelyhez vizsgakövetelmény szükséges, egy virtuális ellenőrző rendszert használunk, amely lehetővé teszi, hogy a tanulmányilag szigorú vizsgákat saját otthona kényelméből tegye le. Ellenkező esetben írásbeli feladatokat kell teljesítenie, vitafórumokon vesz részt, vagy reflektív naplóbejegyzéseket ír.

Legyen szó tapasztalt szakemberről, aki karrierjét előre akarja mozdítani, vagy frissen végzett, aki fel akarja javítani önéletrajzát, az online tanulmányok költséghatékony, kényelmes és rugalmas módja az előmenetelnek.

Miért nálunk tanulna?

Mi vagyunk az egyik legrégebben működő, 100%-ban online végzettséget nyújtó szolgáltató az Egyesült Királyságban. Minden kurzusunkat kifejezetten online kézbesítésre tervezték, ötvözve az aranystandard oktatást a legújabb technológiával, és lehetővé teszik, hogy a világ bármely pontjáról első osztályú oktatást szerezzen.

Büszkék vagyunk arra, hogy ezüst minősítést kaptunk a Tanítási Kiválósági Keretrendszerben (TEF), amelyet az Office for Students (OfS) végzett. Ez elismeri elkötelezettségünket a magas színvonalú hallgatói tapasztalatok nyújtása iránt, a tanulási környezet és a tudományos támogatás - valamint a tanítás értékelése és a visszajelzés - terén elért kiemelkedő minősítésekkel. A 2023-as nemzeti hallgatói felmérésben (National Student Survey, NSS) a résztvevők 95%-a egyetértett azzal, hogy a kurzus segített nekik a jövőre nézve szükséges ismeretek és készségek fejlesztésében, míg 94%-uk azt mondta, hogy intellektuálisan ösztönzőnek találta a kurzust.

Online oktatóink vezető hatóságok és szakemberek a saját területükön. Szenvedélyesen foglalkoznak azzal, amit tanítanak, és ötvözik az iparági gyakorlatról szerzett tudásukat a magas színvonalú tudományos előadásokkal, páratlan tanulási élményt nyújtva.

Elkötelezett diáktanácsadókból és tanulmányi készségek szakértőiből álló csapatunk világszínvonalú mentorálást és tudományos támogatást nyújt Önnek az első naptól a diploma megszerzéséig. A csapat készen áll, hogy segítsen és útmutatást nyújtson tanulmányai során. Bármi legyen is a kérdés vagy probléma, együttműködnek Önnel a megoldás megtalálásában.

Minden képesítésünket az Essex Egyetem ítéli oda és hagyja jóvá, egy díjnyertes egyetem, amely 50 éves kiváló oktatási és kutatási örökséggel rendelkezik. Tanulmányai befejezése után felkérést kap, hogy diplomázzon az Essex Egyetem colchesteri kampuszán. Ugyanazt a bizonyítványt kapja, mint az egyetemi hallgatók – a tanulási módot csak a tanulmányi átiratban említik.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Díjak és finanszírozási lehetőségek

Az egyetemi képzés az egyik legnagyobb befektetés önmagadba és karrieredbe. Tandíjaink minden diák számára azonosak, az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten – és minden tananyagot és kötelező olvasmányt tartalmaz. Nincsenek rejtett költségek az értékelésekért vagy ismétlésekért!

Emellett számos tandíjkedvezményt, ösztöndíjat és fizetési lehetőséget kínálunk a hallgatóknak online kurzusainkhoz.*

 • Öregdiák kedvezmény: Az Essex University of Essex Online végzettek 10% kedvezményre jogosultak.
 • Teljes fizetési kedvezmény: Fizesse be előre a teljes tandíjat, és 5% kedvezményt kap.
 • Nemzetközi ösztöndíj: Részleges ösztöndíj az Egyesült Királyságon kívüli meghatározott régiókban lakó nemzetközi hallgatók számára.
 • Diákhitel: CertHE programjainkat, valamint Bachelors és Masters fokozatainkat a Student Finance England diákhitelére jelölik ki.
 • Havi fizetési terv: Önköltségesek számára elérhető.

*Felhívjuk figyelmét, hogy legfeljebb két kedvezmény vagy ösztöndíj vehető igénybe, két ösztöndíj együttesen nem vehető igénybe. Kedvezményeinkkel és ösztöndíjainkkal kapcsolatos további információkért, valamint a jogosultság megvitatásához kérjük, lépjen kapcsolatba felvételi csapatunkkal.

Öregdiák statisztika

Rangsorok

TEF

Büszkék vagyunk arra, hogy az Office for Students (OfS) által vállalt Tanítási Kiválósági Keretrendszer (TEF) ezüst minősítést kapott. Ez elismeri elkötelezettségünket a magas színvonalú hallgatói élmények nyújtása iránt, a tanulási környezet és az akadémiai támogatás – valamint az oktatási értékelés és visszajelzés – kiemelkedő értékelésével.

NSS

A University of Essex Online kiváló eredményeket ért el a tanítás, a tanulás és a tudományos támogatás terén a 2023-as National Student Survey (NSS) során.

Helyszínek

 • Leeds

  Albion Street, LS1 5ES, Leeds

 • QM88+QV

  QM88+QV, Egyesült Királyság

Chat with students

Kérdések