Keystone logo
University Of Cumbria BSc (Hons) az ápolásban, felnőtt vagy mentális egészségügyi ápolással (Pre-Regisztráció)
University Of Cumbria

BSc (Hons) az ápolásban, felnőtt vagy mentális egészségügyi ápolással (Pre-Regisztráció)

Carlisle, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 16 400 / per year *

Az egyetemen

* nemzetközi | UK: 9,250 font tanévenként

Bevezetés

A mentálhigiénés ápolás célja, hogy a kiszolgáltatott egyének számára támogatást és gondozást nyújtson az életpálya során, egyéni szükségleteik kielégítése érdekében, ötvözve az ápolási értékeket a korszerű tudással, szakértelemmel, kommunikációs és interperszonális készségekkel, hogy erős terápiás kapcsolatokat alakítson ki.

Tanfolyamunk célja, hogy megadja Önnek a szakmai és tudományos képesítést, amelyre szüksége van ahhoz, hogy bejegyeztesse magát az Ápolási és Szülészeti Tanácsnál, és mentálhigiénés ápolóként gyakorolhasson. Ez a diploma megalapozza a jövőbeli karrierlehetőségeit, és lehetővé teszi, hogy mentálhigiénés ápolóként dolgozzon különböző környezetben, beleértve a fekvőbeteg- és közösségi ellátást, valamint az olyan speciális kiválósági központokat, mint az evészavarok, a memóriaértékelés, a kábítószer & alkohol vagy a törvényszéki és börtönügyi szolgáltatások.

Ezen a tanfolyamon...

  • A mentális betegséggel, hosszú távú betegségekkel és jelentős pszichológiai jóléti problémákkal küzdő egyének mellett dolgozhat, időt és támogatást biztosítva számukra a felépülésükhöz.
  • Használja a kiváló minőségű szimulációs létesítményeket a gyakorlati tapasztalatok és az egyetemi előadások mellett.
  • Gyermek-, felnőtt- és időskorúak ápolásával foglalkozó, sokféle környezetben, belvárosi és vidéki helyszíneken egyaránt végezzen gyakornoki feladatokat.
  • Tanuljon tapasztalt szakemberektől, akik klinikai tapasztalattal rendelkeznek a klinikai háttér és a tudományos érdeklődés széles skáláján.
  • Hallgasson meg első kézből származó beszámolókat az egészségügyben az egyéni megélt tapasztalatokról.
  • Szerezzen bejegyzett ápolói szakképesítést, és szerezzen sokféle gyakorlati területen szerzett tapasztalatot, amellyel mérlegelheti jövőbeli karrierlehetőségeit.

Program tandíj

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések