Keystone logo
University Of Colima

University Of Colima

University Of Colima

Bevezetés

Üdvözöljük a honlapján, a University of Colima, oktatási intézmény nyugati közép-mexikói régióban. Itt talál információt a mindennapi életben, az oktatási lehetőségek, tudományos, kulturális és tudományos infrastruktúra.

Egyetemi megegyeztek, hogy itt az ideje, hogy elfogadja a társadalmi felelősséget, nem pedig olyan filozófia, mint életforma, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az oktatási szolgáltatások támogatása változás és a fejlődés, ezáltal hozzájárulva az épület egy igazságosabb társadalom és átlátszó.

Ahhoz, hogy ezt elérjük, megújítjuk a tartozás érzését az egyetemi hallgatók, oktatók, kutatók, kiszolgáló személyzet, a rendszergazdák és a tisztviselők feléleszteni a szeretet és tisztelet a munkánkat, és mindenekelőtt az intézmény.

A University of Colima egy vezető intézmény alkotó szakemberek és kutatók kreatív értelemben, az innovatív, humanista és rendkívül versenyképes, elkötelezett a harmonikus társadalmi fejlődést, a nemzeti és nemzetközi környezetben.

A stratégia, hogy támogassák, a jelenlegi parókia adagolás alapul Oktatási társadalmi felelősségvállalás, amely arra irányul, hogy a mi intézményünk is több erősen betöltött társadalmi elszámoltathatósági keretet, amely elősegíti az emberi fejlődés, mind az egyetemi és maga a társadalom. Ez magában foglalja a támogatást és a bizalmat az emberek, joguk tiszteletben tartása és bővíteni a teret a képességeiket, így lehet mesterek saját sorsát, a saját javára és környezetük. Ezért kérjük, hogy látogasson el a telek, hogy ossza meg a munkát a közösség, és hogy az Ön rendelkezésére egy térben való kommunikáció egyetemünkön.

Egy 75 éves University of Colima volna alapítani, elkötelezettségünket a társadalom és a diákok azért magasabb, mert élünk, egy olyan korban, ahol az új technológiák folyamatosan fejlődnek, úgy, hogy a University of Colima úgy döntött, hogy kockáztat-ba a szociális hálózatok, hogy lebontsa a gátakat a tér és idő, megvalósítása a megközelítés és a nagyobb összhang a diák, a társadalom és a világ.

Önéletrajz szintetikus

egyetemi képzés

A rektor az könyvvizsgálóként és megszerezte a fokát Master in Business Administration, a University of Colima amely végül a Peña Colorada díjat.

munkateljesítmény

Ő részt vett egy belső ellenőr a különböző szervek, a szövetségi és tartományi kormányok, valamint a University of Colima. Ő szolgált főállású professzora Kar Számviteli és Közigazgatási Campus Colima regionális vezetője, általános koordinátor adminisztratív és pénzügyi menedzsment és titkára, a University of Colima.

Díjak és kitüntetések

 • Üzemeltető felelős az állam a mexikói Colima például Kapcsolódva a Titkárság Kommunikációs és Közlekedési programot.
 • Elnökségi tagja a National Association of távoktatási rendszer.
 • Elnökhelyettese az Állami Tervezési Bizottság Felsőoktatási állam Colima.
 • Rendes tagja az Állami Koordinációs Child Support Grant Program, mielőtt PRONABES.
 • Elnöke a Awards Bizottságának West Central régió ANUIES.
 • Elnöke 1.. Regionális parlamenti ülésen folytatott a National Association és a Felsőoktatási Intézmények együttműködve ANUIES közép-nyugati régió és a képviselőház tartott Manzanillo, Kol 1 július 2013.
 • Ő kapta a "Parlamenti Medal" a szenátus az Orosz Föderáció alatt XXII Asia-Pacific parlamenti fórum tartott Puerto Vallarta, Jalisco, január 2014.
 • Képviselőnek az Államtanács az állam Colima-átültetés és transzplantációs központ államban. Által kiadott az Egészségügyi Minisztérium és a Népjóléti állam kormánya. Április 10, 2014. Colima, Col.
 • Titkára a munkaasztal "Kihívások és kilátások a felsőoktatásban" a rendkívüli ülésen a Regionális Tanács Western Center ANUIES tartott Guanajuato július 4-én 2014-ben.

Component célokra

Az összetevő integrálja célra alkomponensénél oktatás, tudományos, kulturális diffúzió és bővítési szolgáltatások.

Részösszetevő tanítás, ezt tekintjük a keret tervezése és intézményi fejlesztés beépítésével szociális interakció elméletek, humanista, behaviorista, kognitív és konstruk-, többek között, amelyre az egyetemi oktatás épül, és alapjául szolgál a

Helyszínek

 • Colima

  Av. Universidad No. 333, Las Víboras, 28040, Colima

Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések