Keystone logo
University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Bevezetés

Szeretne változást elérni, és segíteni szeretne a világ alakításában, amelyben élünk? Szenvedélyes vagy a problémamegoldás iránt? Szeretne a világ legjobb kutatóival együttműködni, hogy megoldásokat kínálhasson jelenlegi és jövőbeli globális problémákra?

Ha igen, a Birminghami Egyetem lehet a megfelelő posztgraduális választás az Ön számára. A Mérnöki és Fizikai Tudományok Főiskola vezető szerepet tölt be az élvonalbeli oktatás, kutatás és fejlesztés terén különböző ágazatokban, mint például a mérnöki, ipari, technológiai, energetikai, egészségügyi és sok más ágazatban. A nálunk végzett tanulás nemcsak a következő lépést jelenti karrierje útján, hanem lehetővé teszi, hogy a világot fejlettebb, ellenállóbb és fenntarthatóbb hellyé tegye.

Miért érdemes a Birminghami Egyetemen tanulni?

  • A világ legjobb 100-as egyeteme vagyunk, és több brit bajnoki tabellán is a legjobb 20 helyen szerepelünk
  • Az Egyesült Királyság 100 legjobb diplomás munkaadója a leginkább megcélzott egyetemnek választott (The Graduate Market 2021-ben
  • Kutatásaink 87%-ának globális hatása van (REF 2014)
  • Számos UoB öregdiák és munkatárs vett részt Nobel-díjjal elismert munkában
  • A foglalkoztathatóságot támogató szolgáltatások tárháza áll a hallgatók rendelkezésére. A Főiskola és Karrierhálózatunk gyakorlati tanácsokkal és készségekkel tud szolgálni a karrierfejlesztéshez. Kiváló ipari kapcsolataink vannak olyan globális vállalatokkal is, mint a Rolls Royce és a Jaguar Land Rover, amelyek lehetőséget adnak diákjaink számára, hogy betekintést és tapasztalatot szerezzenek az iparágról.
  • 3000 GBP értékű Nemzetközösségi Ösztöndíjat vagy 10 000 GBP értékű Global Masters Ösztöndíjat kaphat, ha 2021 szeptemberében kezdi meg tanulmányait. Mindkét díjra vonatkozó információk és jogosultsági feltételek megtalálhatók weboldalunkon.

Helyszínek

  • University of Birmingham Edgbaston Birmingham, B15 2TT, Birmingham

Programok

Az intézmény a következőket is kínálja:

Kérdések