Keystone logo
University College Cork MSc a diagnosztikai radiográfiában
University College Cork

MSc a diagnosztikai radiográfiában

Cork, Írország

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 11 130 / per year *

Az egyetemen

* EU diákok: évi 11 130 euró | nem uniós hallgatók: évi 20 130 euró

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az MSc Diagnostic Radiography egy gyorsított előregisztrációs program azoknak a diákoknak, akik elsődleges végzettséggel rendelkeznek a diagnosztikai röntgenfelvételtől eltérő témában. A program azokat a tanulási és tanítási módszereket használja, amelyek a legjobban támogatják a diákokat a röntgenfelvételi gyakorlattal arányos ismeretek, készségek és szakmai tulajdonságok fejlesztésében.

Ennek a programnak az a célja, hogy minden hallgatónak kiváló oktatási élményt nyújtson mind tudományos, mind klinikai környezetben.

Az egészségügy folyamatosan fejlődő és fejlődő jellege megköveteli, hogy programunk ne csak felkészítse a hallgatókat a jelenlegi egészségügyi gyakorlatra, hanem olyan diplomás személyeket is előállítson, akik a jövőbeni változások és haladás ügynökeiként fognak fellépni. Ezért arra törekszünk, hogy végzőseinket klinikai és kutatási készségekkel, valamint szakmai tulajdonságokkal ruházzuk fel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy hozzáértő klinikusként, kutatóként és ügynökként dolgozzunk és fejlődjünk a változó egészségügyi környezetben. A diagnosztikai radiográfiai program az Orvosi és Egészségügyi Főiskola részét képező Klinikai Terápiák Iskolájában található. A Főiskola az UCC campus nyugati végén található, és a legmodernebb létesítményekkel rendelkezik.

A gyakorlati oktatás a program szerves része. A hallgatóknak klinikai elhelyezést kell elvégezniük. A klinikai elhelyezéseket többnyire a Dél /Délnyugati Kórházcsoport (SSWHG) kórházaiban és néhány magánközpontban végzik, beleértve a Cork Egyetemi Kórházat, a Mercy Egyetemi Kórházat, a Waterfordi Egyetemi Kórházat, a Kerryi Egyetemi Kórházat, a Dél-Tipperary Általános Kórházat, a Dél-betegszobát. Victoria Egyetemi Kórház, Bantry General Hospital, Mallow General Hospital, Bon Secours Hospital Cork és más központok országosan. A hallgatóknak lehetőségük van arra is, hogy rövid távú választható külföldi gyakorlatot végezzenek. A hallgatóknak utazniuk és/vagy szállást kell megszervezniük az elhelyezési helyek közelében, és viselniük kell az utazási és szállásköltségeket bármely klinikai helyszínre.

Miért válassza ezt a tanfolyamot

Ez volt az első MSc (előzetes regisztráció) diagnosztikai radiográfiai program Írországban. A diagnosztikai radiográfia MSc -n elfogadott néhány diák részese lehet az Egészségügyi Szolgálat Dél -Délnyugati Kórházcsoportjának (SSWHG). A kiválasztott diákokat évente 5000 euróval finanszírozzák a 11 130 eurós teljes díj ellenében. Az SSWHG szponzorálása feltételezi, hogy vállalja, hogy szükség szerint és a program befejezése után 2 évig az SSWHG kórházakban dolgozik.

Ez a dedikált Graduate Entry program gyorsított útvonalat kínál a klinikai vagy természettudományokkal kapcsolatos tudományok végzősei számára, hogy elismert képesítést szerezzenek a diagnosztikai radiográfiában. Ez a posztgraduális képzés felkészíti a diplomásokat a sikerre a versenyképes munkaerőpiacon.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Képalkotás (online tanulás) MSc, PgDip (ICL), PgCert (ICL), PgProfDev
    • Online
  • Mesterképzési Program Biomedical Imaging
    • Turku, Finnország
  • Neuroimaging for Research MSc, PgDip, PgCert, PgProfDev (online tanulás)
    • Online