Keystone logo
Universitas Syiah Kuala Állatorvosi alapképzés
Universitas Syiah Kuala

Állatorvosi alapképzés

Banda Aceh, Indonézia

Request duration

Angol, Indonéz

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Universitas Syiah Kuala -i Állatorvosi Kar (FVM-USK), Banda Aceh. Indonézia az egyik legrégebbi kar ezen az egyetemen. Az FVM-USK 1960. október 17-én alakult, és már most is fontos szerepet játszik az állategészségügy, a zoonózisok és az állati eredetű élelmiszerbiztonság területén professzionális és erős elemzői képességekkel rendelkező humán erőforrás kompetenciájának fejlesztésében. A célok elérésére irányuló stratégiát az FVM-USK víziója vázolja fel: „legyen innovatív, független és vezető szerepet tölt be a felsőoktatás három pillérének (Tri Dharma Perguruan Tinggi) megvalósításában, megbízható humánerőforrással az állatorvosi technológia fejlesztésében és alkalmazásában. nemzetközi szinten 2030-ig”.

Az FVM-USK mind az Állatorvos-tudományi Alapképzési Program (BVM-SP), mind az Állatorvos-tudományi Szakmai Program (PPVM-SP) számára nyújt oktatást. A két képzési programot az Országos Orvostudományi Felsőoktatási Akkreditációs Intézet (LAMPTK) „Kiváló” kategóriában akkreditálta. Ebben a két tanulmányi programban 900 diák érkezett Indonézia számos részéből, különböző háttérrel és kultúrával.

A BVM-SP-ben lebonyolított kurzusok az Indonéz Állatorvosi Kar Szövetségének oktatási tantervének szabványát követik, amelyet az Állategészségügyi Világszervezet (WOAH/ korábbi nevén Office) „az első nap állatorvosi kompetenciái” standardja alapján dolgoztak ki. International des Epizooties (OIE)). Leírja azokat a tudást, készségeket és tulajdonságokat, amelyeket az állatorvostanhallgatóknak a diploma megszerzésekor megkövetelnek annak érdekében, hogy felkészüljenek a szakmában betöltött első szerepükre, és biztonságosak legyenek az önálló gyakorláshoz. E szabvány elfogadásával azt várjuk, hogy a diplomások a nemzetközi igényeknek megfelelő kompetenciát szerezzenek.

Állatorvos-oktatási programunk eddig sikeres volt abban, hogy a legjobb gyakorlati élményt nyújtsa a hallgatóknak. Az interaktív oktatás reprezentatív létesítményekben zajlik, hogy maximalizálják a tanulók tapasztalatait kiscsoportos oktatáson és korai klinikai expozíción keresztül. Az FVM-USK 12 integrált laboratórium és állatorvosi oktatókórház által támogatott oktatást és kutatást folytat, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy az oktatási programjaik során fejleszthessék orvosi ismereteiket. Ezen túlmenően, hogy támogassa a globális társadalmi-technopreuneurship szellemét az USK-tól, az FVM-USK nemrég létrehozott egy diákvállalkozás-fejlesztési létesítményt. Az oktatói személyzet nagyon támogatja a hallgatókat, hogy kreatívak legyenek és önálló tanulókká váljanak. A „We Are Problémamegoldók”szellemében ösztönzik a hallgatókkal való interakciót, hogy szembenézzenek az egyetemi életük során felmerülő kihívásokkal.

Az FVM-USK az egyik legjobb Indonézia, amely a tanulási folyamatot az állategészségügy és az olyan fajok közötti kezelések feltárásával végzi, mint a haszonállatok, a kísérő állatok és az egzotikus állatok, valamint a vadon élő állatok. Karunk helyszíne az indonéziai Sumatera-szigeten lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy közvetlenül tanuljanak azokról a területekről, ahol a legtöbb vadon élő állatfaj még mindig együtt él a természetben. A kar számos nemzeti és nemzetközi intézménnyel is együttműködött, amelyek áttörést eredményeztek a tudásban, a humánerőforrás-szakemberek fejlesztésében és a nemzetközi kapcsolatokhoz való jobb hozzáférésben. Az FVM-USK az Ázsiai Állatorvosi Iskolák Szövetségének (AAVS) is tagja. Bármilyen tudományos tevékenység során a hallgatók tanulhatnak nemzeti és globális szakértőktől. A cél az, hogy felkészítsék a végzetteket arra, hogy világszerte kompetens állatorvosokká váljanak.

2022-ben az FVM-USK létrehozta az Állatorvosi Bachelor Nemzetközi Osztályát (ICBVM). Ez az angol nyelvű óra célja, hogy befogadja azokat a várható tengerentúli hallgatókat, akik az FVM-USK-ban szeretnének tanulni. Az ICBVM-kvóta körülbelül 25 leendő hallgató évente. A tanuló tanulási folyamata egy speciális, exkluzív tanteremben zajlik, támogatott eszközökkel és technológiával.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • MMedVet (Pathology) (Coursework)
    • Pretoria, Dél-afrikai Köztársaság
  • MMedVet (Small Animal Medicine) (Coursework)
    • Pretoria, Dél-afrikai Köztársaság
  • MSc (Veterinary Public Health) (Coursework)
    • Pretoria, Dél-afrikai Köztársaság