Keystone logo
Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Bevezetés

A UNIPAC- Egyetem elnöke, Antonio Carlos kezdte meg tevékenységét a város Barbacena, 1965-ben, és az alapító professzor Bonifác Andrada.

A UNIPAC-JF Campus II tagja Egyetem elnöke, Antonio Carlos- UNIPAC eredete 1996-ban létrehozta a School of Számviteli Dr. José Rua Cesario 175 kerületi Juiz de Fora Steps regisztráció erős a kereslet.

Két évvel később, ő telepítette az első Juiz de Fora logopédiai Természetesen, mivel a várható juizforana oktatási közösség és jelentős kereslet hiánya miatt a haladás, a város és a régió.

2000-ben épült új épület a környéken gazdaságok Bethania modern laboratóriumok és különleges lehetőség a tanuláshoz szükséges tanulmányi területek humán, fizikai, egészségi.

Így összhangban terjeszkedési terv jött létre több tanfolyamot összhangban Juiz de Fora igényeinek és a regionális környezetben, inkább a szerves Campus Egyetem elnöke Antonio Carlos, miközben a Bölcsészettudományi Kar és a tudomány tanfolyamok ügyintézés, számviteli és Tömegtájékoztatás selejtező: Újságírás és Idegenforgalmi Az Intézet Juiz de Fora Oktatási magasabb rendes Egészségtudományi Kar a Biomedicina tanfolyamok, Testnevelés, ápolási, gyógyszertár, Fizioterápia, Táplálkozási, Állatorvos, biológiai tudományok; Általános Orvostudományi Kar, a School of Medicine; Jog- és Társadalomtudományi Kar a Jogi pálya és az Institute of Technology és szekvenciális Tanulmányok Juiz de fórumok Technology kurzusok Környezetvédelmi, Technológiai Marketing Management Technology Business Informatika és Technológia biztonság.

Az évek során a befejezése után a célok és miután felszívódik a kereslet Juiz de Fora, egyes kurzusok kiestek, így bővül a férőhelyek száma a meglévőket.

Mivel annak 16. évében létezéséről jelenleg mintegy 230 tanár, köztük orvosok, pedagógusok, szakemberek teljes mértékben megfelelnek az MEC meghatározások és fejlesszék tanítási tevékenységét több az intézmény tanfolyamok szerint a misszió, amely: "Reach közepén az Oktatási, Kutatási és kiterjesztése, a tudás a filozófia a tudomány, technológia és technika általános, hogy hozzájáruljon és fejlődését befolyásoló társadalmi területek a régióban a Minas Gerais és Brazília, az is a szakemberek képzése a közösség számára. "

Helyszínek

  • Juiz de Fora

    Av. Juiz de Fora, 1100 - Granjas Bethânia, Juiz de Fora -MG -CEP 36048-000, , Juiz de Fora

    Kérdések