Keystone logo
Universidade Iguaçu (UNIG)

Universidade Iguaçu (UNIG)

Universidade Iguaçu (UNIG)

Bevezetés

az intézmény

Az Iguacu EGYETEM - UNIG jött létre a lejárat karok Nova Iguacu Unified által MEC rendelet No. 1318, a szeptember 16, 1993, megjelent a Hivatalos Közlöny 09.20.93, I. szakasz, p. 14.017. A szponzor Felsőoktatási Szövetség Nova Iguacu - SESNI, nonprofit emberbaráti jellegű, amelynek székhelye a város Nova Iguacu - State of Rio de Janeiro.

A UNIG integrálja jelenleg öt egyetemen, nevezetesen:

Azt campus Nova Iguacu Campus II Oktatási Clinic Campus III Szakképző Központ Dr. Paulo Machado Fróes Campus V Itaperuna

Ez alapján a Campus I. amelyen keresztül kölcsönhatásban, a társadalmi, gazdasági, kulturális és politikai a síkság és az északi állam Rio de Janeiro, ami a technológia és az alapvető ismereteket a fejlődésüket, hogy az állam és az ország számára.

Kezdve tevékenységét 1970-ben, a Bölcsészettudományi Kar, Tudományos és Irodalmi Nova Iguacu, felajánlotta az első felsőoktatási egység a Baixada Fluminense. Ez az úttörő történt végrehajtásával Arts tanfolyamok (Minősítés: portugál irodalom és a portugál-angol), matematika, fizika, Life Sciences, elismert 1974. 1976-ban a Kar oktatási is felismerte, amely jelentősen hozzájárul az alapvető oktatás a térségben.

Négy évvel később, 1974-ben, szinte minden az eredeti tanfolyamok már ismert volt, a végrehajtás a Law School, jogos törekvés a iguaçuana közösség.

Tudatában van felelősségének és figyelmes javítása az oktatás minőségének, megszilárdulása után az egységek működését, SESNI ismét hivatkozhat új kurzusok: Medicine 1976-ban, és a fogászat és a pálya Műszaki adatok feldolgozása 1988-ban és 1989, ill.

Minden kurzusokat UNIG alakult azonosítása a régió adottságai, hogy megfigyelhető a piaci igények, a meghatározott szakmai profilokat.

Létrehozását Kar Orvosi Tudományok Nova Iguacu volt a döntő lépést azoknak a súlyos egészségügyi problémák a helyi lakosság, tekintettel az orvosi ellátás hiányát és a rossz higiéniai körülmények azonosítottak ebben a régióban.

A UNIG Oktatási Clinic teszi ki jelentős, a történelem egészségügyi régióban.

Egész fennállása, valamint elősegítik jelentős változásokat a környező régióban, UNIG átalakította magát egy folyamatos adminisztratív, pedagógiai és technológiai fejlesztése.

Törekedjünk a minőségi oktatás és egyéb szolgáltatások, folytatott magas, ez egy alapelv, amely az évtizedek során a létezéséről, és inspiráló döntéseiket.

Ok fejlesztés az állam, megjegyezve igényeket a saját illetékességi területén, innovatív előrehaladásával összhangban az így keletkező, hogy a hangsúly az intézkedések ezen iránymutatás.

A döntés, hogy bővíti tevékenységét az önkormányzatok São João de Meriti és Itaperuna, konszolidált 1996-ban a banán iránti kereslet az önkormányzatok, mely hat hét egyetemi kurzusok, illetve hozta az állam alatt a hajtóereje a haladás közösség mielőtt korlátozódik a város Nova Iguacu.

1997-ben, ez tartalmazza az új posztgraduális képzés, a már felajánlott: Nursing, gyógyszertár, Testnevelési és Fizioterápiás.

A végrehajtási folyamat új kurzusok, valamint a bővítés meglévők egyéb települések óta folyamatosan kíséri intézkedéseket annak érdekében, hogy biztosítsák és növeljék a kínált szolgáltatások minőségének.

Egyetemi, a UNIG küldetése, hogy összefüggő tudományos és technológiai fejlődés az országban, és szolgálják a közösséget közvetlenül, támaszkodva a források és eszközök állnak rendelkezésre.

Ez a küldetés igényel mozgékony és rugalmas igazgatási modell, amely képes tárolni és a fordítás a társadalom elvárásait, különösen a piac dinamikáját, amely magában foglalja a szakmai képzés. Ezért a UNIG modern igazgatási struktúrát, ahol a dékán munkáját három Pro-Rektori, nevezetesen:

Akadémiai Dean - ProAc Közigazgatási Dean - PROAD

Annak beállítása, hogy politikák és prioritások UNIG keresni a revitalizáció és javítása alapképzésben, kutatás előmozdítása, mint a kreatív anyag és tudás megújítására biztató diplomás, széles és szűkebb értelemben vett integrált módon tanfolyamok programok kiterjesztése.

Kezelése folyamatos bővítése az egyetem nagy kihívást jelent.

Kibontása, a növekvő minőségi, alkalmazkodni a társadalom jellemzőit, amelyben UNIG egészül ki, és küzd is generáló új technológiák terjesztését és megújító tudományos ismeretek azt jelenti, lényegesen nagyobb kihívást jelent.

E kihívás leküzdésére volt a vitaindító a közigazgatás UNIG, összhangban a megbízó szervezet, Higher Education Association of Nova Iguacu - SESNI.

Helyszínek

  • Rio de Janeiro

    Campus I Av. Abílio Augusto Távora, 2134 Nova Iguaçu - RJ - Brasil CEP: 26275-580, , Rio de Janeiro

    Kérdések