Keystone logo
Unicaf University (ZM)

Unicaf University (ZM)

Unicaf University (ZM)

Bevezetés

Az Unicaf Egyetem egy pánafrikai független, elismert egyetem, amely a nemzetközi oktatás legjobb elemeit ötvözi és magas színvonalú tudományos képesítéseket kínál .

Unicaf Egyetem egy engedéllyel egyetemi Malawi, Zambia és Zimbabwe és jóváhagyta hallgatók toborzása Kenyában. Az Unicaf Egyetem tagja az Egyesült Nemzetek Akadémiai Hatásainak (UNAI) és a Dél-afrikai Regionális Egyetemi Szövetség (SARUA) tagja. A Zambiai és Malawi Unicaf Egyetemi campusokat a Brit Független Felsőoktatási és Felsőoktatási Akkreditációs Tanács is akkreditálta független felsőoktatási szolgáltatóként.

Az Unicaf Egyetem kiváló oktatási , hallgatói teljesítmény és elégedettségre törekszik egy kedvező tudományos környezetben. Az egyetem célja, hogy a szubszaharai Afrika vezető felsőoktatási intézményévé váljon, amelyet elismertek az oktatáshoz, a tanuláshoz és a kutatáshoz nyújtott kiemelkedő hozzájárulásáért.

Az Unicaf Egyetem lehetőséget kínál a hallgatóknak arra, hogy olcsón, magas színvonalú képesítéseket szerezzenek kizárólag online kézbesítéssel, vagy egyetemi tanulmányok révén, ötvözve a hagyományos személyes oktatást, a hallgatók társadalmi klubjaiban való aktív részvételt és digitális tanulási eszközöket, amelyek fokozzák a a modern tanuló tapasztalata.

Az Unicaf Egyetem célja a fenntartható fejlődést megértő és támogató felelős polgárok képzése. Az egyetem célja, hogy a doktori kutatás által létrehozott új ismeretek révén „zöld kezdeményezésein” keresztül (papír, műanyag és alumínium újrahasznosítása, fák rendszeres ültetése) visszatérjen az általa kiszolgált közösségekhez, előadásokon keresztül, melyeket előadók tartanak nyitva. nyilvános, ingyenes számítógépes órákon a középiskolai végzettségűek és a dolgozó felnőttek számára, az alapvető szakmai készségekről szóló ingyenes műhelytalálkozókon keresztül, a kórházaknak és az iskoláknak nyújtott adományokon keresztül, valamint a fontos társadalmi okok támogatásán keresztül.

Az Unicaf Egyetem teljes mértékben online és az egyetemen tanított alapképzési, mesterképzési és doktori fokozatot kínál számos témában, beleértve a menedzsmentet, a közgazdaságtant és az üzleti életet, a pszichológiát, az oktatást, a jogot, a könyvelést és a pénzügyet, az angol irodalmat, a számítástechnikát, a webdizájnt és a fejlesztést és speciális MBA programok különböző iparágak és ágazatok számára.

partnerségek

Az Unicaf jelenleg együttműködésben áll a Suffolki Egyetemmel (Egyesült Királyság) , a Liverpool John Moores Egyetemmel (Egyesült Királyság ), a Dél-Wales Egyetemmel (Egyesült Királyság), a Kaliforniai Egyetemmel, a Riverside Extension - rel az Egyesült Államokban és a több campusi Unicaf Egyetemmel Afrikában . Sikeres befejezés után a hallgatók az adott odaítélő testület megkapják a diplomájukat, amelyek megegyeznek az egyetemi hallgatóknak nyújtott fokozattal. A diplomások részt vehetnek a ballagási ünnepségen az otthoni campuson (az esetleges vízumkorlátozásokra is figyelemmel).

Campus jellemzői

Az Egyetem korszerű egyetemeket hozott létre Zambia, Malawi és Zimbabwe területén, és hamarosan további campusokat nyit több afrikai országban. Az Unicaf Egyetemi egyetemeken kívül a diákok rendelkezésére állnak az Unicaf tanulási központok modern felszerelései szerte Afrikában.

    Helyszínek

    • Lusaka

      Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters), Longacres, , Lusaka

      Kérdések