Keystone logo
© UCL Media Services - University College London
UCL Institute of Ophthalmology

UCL Institute of Ophthalmology

UCL Institute of Ophthalmology

Campus jellemzői

Világvezető létesítmények és partnerségek

 • A Moorfields Eye Hospital-val fennálló hosszú távú partnerségünk a világ legnagyobb szemkutatási, oktatási és ellátási helyszíne.
 • Diákként hozzáférhet az innovatív létesítményekhez, kapcsolódhat a társak növekvő hálózatához, valamint nagy tapasztalattal rendelkező és professzionális oktatók támogatása.
 • Az Oriel projekt integrálja a Moorfields Eye Hospital fő City Road kórházi telephelyét és a Szemészeti Intézetet egy új, erre a célra épített környezetben a camdeni St Pancras Kórház területén, egyesítve a klinikai ellátást, a kutatást és az oktatást.
 • Partneri kapcsolataink révén erős elkötelezettséget kínálunk az iparral (pl GSK, Roche, Pfizer és Santen), sikeres spin-out és spin-in kezdeményezések, valamint hatékony együttműködések az Egyesült Államokban és Európa-szerte található központokkal
 • Számos fontos globális együttműködésünk van, többek között a Szingapúri Nemzeti Szemközponttal (SNEC) és a Szingapúri Szemkutató Intézettel (SERI), valamint a Nemzetközi Translációs Szemkutatási Központtal (ICTER) Lengyelországban.

  Rangsorok

  Az UCL Institute of Ophthalmology világszerte vezető hírnevet szerzett a szemészet, a látástudomány és a biotudomány területén. A világ legjobb helyeként tartják számon a szemészet tanulmányozására (CUWR Rankings by Subject 2017), az UCL pedig a 8. helyen áll a biológiai tudományok tekintetében (QS World University Rankings by Subject 2023).

  A Moorfields Eye Hospital-val fennálló hosszú távú partnerségünk a világ legnagyobb szemkutatási, oktatási és ellátási helyszíne. A Moorfields Eye Hospital a világ legjobb szemkórházaként is szerepel (SCImago Institutions Rankings 2023).

  Az egyik programunk tanulmányozásával az UCL szakértő kutatói, valamint a Moorfields Eye Hospital úttörő klinikusai és orvosai tanítanak majd. Páratlan hozzáférést kap egy úttörő kutatói közösséghez, amelynek középpontjában a tudomány valós és társadalmi értékké való átültetése áll.

  A programok elérhetőek személyes és távoktatásos (online) oktatáshoz is. Diákként olyan innovatív létesítményekhez férhet hozzá, mint például a Joint Library of Ophthalmology, amely az Intézetben és az UCL fő egyetemén található. Összességében az UCL a 9. helyen áll a világranglistán (QS World University Rankings 2024).

  Helyszínek

  • London

   Bath Street,11-43, EC1V 9EL, London

  Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések