Keystone logo
University Of Agronomic Sciences And Veterinary Medicine of Bucharest Msc az állatgyógyászatban
University Of Agronomic Sciences And Veterinary Medicine of Bucharest

Msc az állatgyógyászatban

Bucharest, Románia

6 Years

Angol, Francia

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3900 / per year *

Az egyetemen

* / Tanév

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

USAMV
USAMV

Rövid leírása: a tanterv (érdeklődési terület, jellemzők)

A francia nyelv állatorvosi oktatás kiterjed a hatéves időszak (bachelor és master), és nyitott állampolgárai uniós vagy nem uniós országok, akik folyékonyan beszél franciául.

A pályázóknak bizonyítaniuk kell Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű. Az eljárást a felvételi a kari szeretné a végeredmény Bachelor (85%), levél (10%) és egy ajánlólevelet vagy önkéntes bizonyítvány (5%).

Tanulmányok időtartama: 6 év

Helyek száma:

 • Boudgettes 15 ülőhely az állampolgárok az EU-országok
 • 15 helyekre állampolgárai számára nem uniós országok

fő vizsgált anyagok

 • Basic Sciences (kémia, fizika, biológia Mathématiquesappliquées a helyszínen)
 • Alaptudományok (Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet, Élettani, biokémia, kórélettan, patológia, Plant Biology, Animal biológia stb)
 • Klinikai tudományok (Aneszteziológia, belgyógyászat, sebészet, szaporodási rendellenességek, fertőző betegségek, médicaleetc képalkotás.)
 • Biztonság és minőség (vizsgálata és ellenőrzése állati termékek, higiéniai és élelmiszer-technológiai Felügyelet és ellenőrzés egységek szakosodott megszerzése állati termékek)

Dugót a munkaerőpiacon

 • Állat-egészségügyi orvos; - Állami ellenőr (állati és állategészségügyi termékek); - Sales agent a gyógyszerek és az orvostechnikai eszközök értékesítése - egyetemi tanárok és az egyetem előtti; - Orvosi kutatások

ÁLLóHELYJEGYEK SZEMPONTOK

a. Kérheti a program a román állampolgárok, külföldi országok állampolgárai az Európai Unió / Európai Gazdasági Térség, a Svájci Államszövetség, valamint a nem az EU-országok megfelelnek a törvényi előírásoknak.

b. A pályázatokat beadási időszakban a Felvételi Titkársága Bukarest Faculty of Veterinary Medicine, Splaiul Independente nr 105, sector 5 -től 2017/05/02 a 18/07/2017. A hiánytalanul kitöltött fájlokat lehet tenni személyesen a pályázó vagy megküldésével szükséges dokumentumok felvételi postán. A jelentkezőknek, akik választhatnak beérkezésének postán kell töltenie egy online előregisztráció (http://fr.fmvb.ro).

c. Regisztráció jelöltek állatorvosi licencelési programot - Francia oktatás csak akkor lehetséges, az 1. fokozat.

A. román állampolgárok jelentkezőknek, akik tanulni a Kar Állatorvos Bukarest - A tanítás a francia benyújtja a teljes dokumentációt a Titkárság a bukaresti Kar Állatorvos Felvételi időszakban 02.05.2017- 2017/07/18, amely tartalmazza a következő dokumentumokat: - Jelentkezési lap elküldte az egyetem rektora: - Diploma eredeti bachelor; 2017 diplomások, akik még nem, hogy bírjátok foka, átmenetileg letétbe bizonyítvány oktatás (követve az érettségi vizsgák) az eredeti, amelyet a középiskolát. - Ajánlólevelet / önkéntesség tanúsítványok - Certificate of születés- hiteles másolatát az eredeti - a személyazonosító igazolvány -Copy - két igazolványképet - Orvosi igazolás, amely igazolja a kompatibilitást a választott területen, és az a tény, hogy a jelölt nem szenved infecto fertőző betegségek - igazoló dokumentumok az uralomért a francia nyelv (csak a pályázók, akik nem támogatják a nyelvtudás teszt minimális B1) - fizetési megbízás igazoló költségek kifizetését a kérelem értékeléséért.

B. A polgárok az Európai Unió, a román vagy külföldi a tartózkodási külföldön fog benyújtani a teljes dokumentációt a Titkárság a felvételi a Kar Állatorvos Bukarest-oktatás francia, honnan 2017/02/05 a 18/07/2017 amely tartalmazza a következő dokumentumokat:

 • A jelentkezési lap címzett Egyetem rektora - A főiskolai diploma egyenértékű vagy eredeti, a fordítás kíséretében apostilled román, francia vagy angol nyelven. - Átirata (igazolás) minden évben a középfokú oktatás, fordítás apostilled román, angol vagy francia - ajánlólevelet vagy tanúsítványok önkéntesség - születési anyakönyvi kivonat - fordította és apostilled román, francia vagy angol - Letter átvételi vizsgálatok Minisztérium által kiadott Nemzeti eduction a Románia-Nemzetközi kapcsolatok Osztálya (www.edu.ro) állampolgárai számára nem uniós országokban. A dokumentumok megszerzéséhez szükséges ez a dokumentum lesz elküldve a bukaresti USAMV az Oktatási Minisztérium. - A szint középiskolai szintű tanulmányokat eliberee levele általi elismerése az Oktatási Minisztérium Románia (http://www.cnred.edu.ro) érkező jelöltek az Európai Unió, Space Európai Gazdasági és a Svájci Államszövetség. A dokumentumok megszerzéséhez szükséges ezt a dokumentumot küldünk USAMV Bukarest az Oktatási Minisztérium. - Fizetési meghagyás dokumentáció értékelésének díja levél kiadása elfogadó tanulmányok (állampolgárai EU-n kívüli ország) vagy levélben elismerésének főiskolai szintű képzésben (állampolgárok az EU-országok).
 • Útlevél (állampolgárai számára nem EU-országok), vagy személyi igazolvány (az Európai Unió polgárainak) és két példányban útlevél vagy személyi igazolvány, beleértve a fényképét a kérelmező, a kibocsátás időpontját és időtartam a dokumentum érvényességi - két igazolványképet - orvosi igazolást kompatibilitás a választott területen, és a jelölt nem szenved infecto fertőző betegségekre.
 • Igazoló dokumentumok elsajátítását a francia nyelvet (csak a pályázók, akik nem támogatják a nyelvtudás teszt minimális B1) - fizetési meghagyás értékelési költségeket a kérelem - hitelesített másolata diploma diploma vagy azzal egyenértékű, és a születési anyakönyvi kivonatot lehet elérni közjegyző Románia vagy román nagykövetség / konzulátus a román ország.
USAMV

ADÓK

A tanterv engedélyezési vizsgálatok Állatorvos - Oktatás francia elérhetővé teszi a jelöltek: - 15 helyen az állam által finanszírozott költségvetésből. Ezek a terek által elfoglalható verseny csak román állampolgárok az EU állampolgárok, és az emberek a román állampolgárságot külföldi tartózkodás - 15 ülőhely igénylő tandíjat; az éves összeg (tandíj) 3900 euró / tanév. Ezek a helyek lehetnek lények által elfoglalt verseny a külföldi állampolgárok, román állampolgárok, az EU állampolgárai vagy román állampolgárságot a külföldön élő személyek.

Védelmi nyelvismereti teszt

A nyelvtudás teszt is támogatni fogja a jelöltek, amelyek nem jelennek meg a regisztrációs dosszié dokumentációt, amely bizonyítja az elsajátítását a francia nyelvtudás. Ez a teszt lehet tartós a következők:

 1. Román állampolgárok jelöltek lakóhelye romániai és a külföldi állampolgárok, akik személyesen benyújtani a dokumentumokat a Felvételi Titkársága Kar Állatorvos Bukarest támogatja a nyelvismereti teszt időpontjában nyilvántartásba, a 02.05. 2017 2017/07/18.
 2. A román állampolgárok külföldön lakó jelöltek és a külföldiek, akik át a verseny fájlt e-mailben, támogatni fogja a nyelvtudás teszt online (Skype) szerint egy előzetes bejelentkezéssel, egyetértésben a jelölt 2017/05/02, valamint a Felvételi titkárságának 2017/07/18.

Az értékelés jelöltek fogja végezni egy engedélyezett / TILOS selejtező eredménye nyelvismereti értékelés közölni kell a jelölt végén a védelem a versenyt. Azon pályázók, akik olyan országok, amelyeknek a hivatalos nyelv a francia, és akik, azok alkalmazásának dokumentumok megerősítik a nyelvi készségek, által kiadott dokumentumok akkreditált vagy engedélyezett intézmények nem fog állni a teszt nyelvtudás.

USAMV

A védelem az írásbeli vizsga, "motiváció a választás az állatorvosi szakma és a Kar Állatorvos Bukarest-teszt"

Az esszé tartalmaznia kell a személyes motiváció a jelölt szembe a választás az állatorvosi szakma, hangsúlyozva a expérienceantérieure tekintetében az állattenyésztés és állatorvosi küldöttség a jövő, a megfogalmazott kulcsszavakat, amelyek közölni kell a jelöltek a http://fr.fmvb.ro/ oldalon. Az esszé kell lennie a 600 és 1200 szó.

A bejelentés a tárgyalásra kerül a honlapra http://fr.fmvb.ro/. Az értékelés a teszt kerül sor a pontszámok 1 és 10 közötti. A vizsgálat eredményének 10% -át képviselik a végeredmény a felvételi verseny.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok