Keystone logo
University of Antwerp Orvosbiológiai tudományok mestere: idegtudományok (M.Sc.)
University of Antwerp

Orvosbiológiai tudományok mestere: idegtudományok (M.Sc.)

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

* 979,60 € EGT-állampolgárok számára | 5800 € nem EGT állampolgárok számára

Bevezetés

Az orvosbiológiai tudományok program magasan képzett tudósokat képez, akik széles körű orvosbiológiai területen képesek kutatást folytatni, és felügyelni az ilyen kutatásokat akadémiai, klinikai vagy ipari környezetben.

Ezen a szakterületen a neuronális struktúrákat és a viselkedés és a memória mechanizmusait, valamint a különféle neurológiai és pszichiátriai rendellenességeket tanulmányozza. Ehhez meg kell tanulnod állatmodelleken alapuló kísérleti kutatásokat fejleszteni.

A program középpontjában a kutatás áll.

Laboratóriumaink olyan kiemelkedő kutatóintézetekkel dolgoznak együtt, mint a Born-Bunge idegtudományi intézet. Tanulmányi idejének felét gyakorlati kutatással tölti, miközben szakmai gyakorlatokat folytat, és dolgozat ír.

Ezenkívül lehetőséget kínálnak arra, hogy a program egy részében külföldön tanuljon.

Miért válassza UAntwerp ?

Az olyan nemzetközileg elismert intézetekkel és kutatócsoportokkal való együttműködés révén, mint a Flanders Biotechnológiai Intézet Molekuláris Neurológiai Központja, az Orvosi Genetikai Központ, az Institute Born Bunge, a Bio-Imaging Lab vagy az Theoretical Neurobiology and Neuroengineering Lab, a University of Antwerp korszerű mesterképzést kínálhat Önnek.

Egyes diplomások rangos PhD programokra kerültek be Európa és az Egyesült Államok vezető intézményeibe. A végzettek körülbelül 25%-a talál PhD pozíciót valamelyik részt vevő antwerpeni kutatóintézetben.

Tanterv

Rangsorok

A program eredménye

Ösztöndíjak és finanszírozás

Belépők

Karrierlehetőségek

Program tandíj

Az Iskoláról

Chat with students

Kérdések