Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Bevezetés

Helyi és globális szinten a minőségi közegészségügyi szakemberek iránti igény soha nem volt még nagyobb. Az egyetlen közegészségügyi iskola Dél-Karolinában az Arnold Közegészségügyi Iskola létfontosságú szerepet játszik innovatív kutatási, oktatási és ismeretterjesztő programok révén.

A dél-karolinai polgárok elsődleges közegészségügyi kutatási és oktatási erőforrásaként felkészítjük a hivatásos szakemberek és tudósok következő generációját, hogy szolgálják közösségeinket, és közegészségügyi oktatás és beavatkozás révén befolyásolják a betegségek megelőzését.

Az 1975-ben, a nemzet 19. akkreditált közegészségügyi iskolájaként alapították. A University of South Carolina Arnold Közegészségügyi Iskola továbbra is rekordszámú beiratkozást tapasztal, jelentős növekedéssel a hallgatói beiratkozás és a kari kutatások finanszírozása terén. Széles akadémiai programokkal, világszerte elismert kutatási területekkel, valamint nagy horderejű központokkal és közösségi programokkal rendelkezünk. Az Arnold Közegészségügyi Iskola javítja a közegészséget azáltal, hogy felkészíti a jövőbeli tudósokat és a közegészségügyi munkaerőt, valamint úttörő kutatásokat végez, fordít és terjeszt. Hat tanszékünk országosan elismert oktatóknak, díjnyertes hallgatóknak, valamint hatásos kutatási és közösségi tevékenységeknek ad otthont.

Helyszínek

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések