Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Bevezetés

A University of South Carolina Greenville egy négyéves orvosi iskola, amely a Prisma Health – Upstate szívében helyezkedik el, korábban Greenville Health System néven volt ismert, a régió legnagyobb gondozója, és két évtizedes partnerség támogatja az átfogó orvosi ellátás biztosításában. oktatás az állam legnagyobb állami egyetemének, a University of South Carolina hallgatóinak.

Van egy másfajta orvosi iskola a dél-karolinai Upstate államban, ahol a holnapi orvosok az első naptól kezdve a mai orvosok és az interdiszciplináris egészségügyi csapat minden tagja mellett edzenek. A Greenville-i University of South Carolina Orvostudományi Kar gyakorlati, valós élményt kínál, amely nem pusztán a jövő ígérete, hanem életmód.

A University of South Carolina Greenville Greenville egy olyan hely, ahol a hallgatók a legújabb klinikai, információs és szimulációs technológiák segítségével tanulnak, és ahol fejleszti a vezetői, klinikai és interperszonális készségeket, amelyek elengedhetetlenek a betegközpontú egészségügyi ellátás következő generációjának magabiztos és megfelelő biztosításához. együttérzés.

Helyszínek

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Amerikai Egyesült Államok

    Programok

    Kérdések