Keystone logo
University of Alabama at Birmingham

University of Alabama at Birmingham

University of Alabama at Birmingham

Bevezetés

A University of Alabama at Birmingham (UAB) Közegészségügyi Iskolája a délkelet egyik legjobb oktatási értéke. A CEPH által akkreditált közegészségügyi programunk országosan a 19. helyet foglalja el az US News & World Report szerint.

Az University of Alabama at Birmingham Közegészségügyi Iskola is megkapta a 2020-as egészségügyi szakmák felsőoktatási kiválósága a sokszínűségben (HEED) díjat az INSIGHT Into Diversity magazinból, amely a legrégebbi és legnagyobb sokszínűség-központú kiadvány a felsőoktatásban. A megfizethető tandíj, a versenyképes ösztöndíjak és az alacsony megélhetési költségek Birmingham térségében, és dollárenkénti előnyei vannak, amelyekkel a legtöbb állami és magánegyetem nem rendelkezik.

Dolgozunk Önnel egy tanulmányi kurzus testreszabására az Ön igényeinek megfelelően. Kínálunk egy közegészségügyi alapképzést (BS), a közegészségügyi mestert (MPH), a közegészségtudományi mestert (MSPH), a közegészségügy doktorát (DrPH) és a filozófia doktorátusát (PhD). Online MPH / MSPH, összehangolt szakok és diplomás tanúsító programok is rendelkezésre állnak.

Helyszínek

  • Birmingham

    University Boulevard,1720, 35294, Birmingham

    Kérdések