Keystone logo
Turner College - Columbus State University

Turner College - Columbus State University

Turner College - Columbus State University

Bevezetés

Miért a Turner College?

A Turner College felkészíti az üzleti diákokat, hogy értéket teremtsenek közösségeik és munkáltatóik számára egy globálisan versenyképes környezetben. Üzleti diplomamunkainkat a Szakmai Szövetség akkreditálta az Advance Collegiate School of Business-hez. Az AACSB nemzetközi akkreditált tagjaként a kollégium olyan üzleti programokat kínál, amelyek megkülönböztetést tesznek a magas színvonalon egy interdiszciplináris tananyagon keresztül, amely biztosítja a hallgatók számára az üzleti tevékenység és a társadalomban betöltött szerepének széles körű megismerését.

A Turner College of Business és a TSYS Számítástudományi Iskola a Kereskedelmi és Technológiai Központban (CCT) található, amely a fő egyetemen található. Együtt a Turner College kínál 8 posztgraduális programokat, 12 egyetemi programok és számos igazolás. Számos hallgatói szervezet, többek között a Számviteli Klub, a CSU American Marketing Association, az Enactus, a Pénzügyi Befektetési Szövetség, a Certified Fraud Examiners Association, a Humánerőforrás-gazdálkodási Társaság (SHRM), a Számítástechnikai Gépek (ACM) és a Campus nerds. Szervezetünk lehetőséget nyújt a valós tapasztalatok megszerzésére, szakmai előadók meghallgatására és országos versenyzésre.

Rólunk

A D. Abbott Turner College of Business küldetése az, hogy felkészítse a diákokat, hogy hozzáadott értéket képviseljenek közösségeik és munkáltatóik, elsősorban helyi és regionális cégek számára. A Kereskedelmi és Technológiai Központ A fő egyetemen található Kereskedelmi és Technológiai Központ (CCT) a Turner Főiskola Dean irodáját és három egyetemi tanszéket foglalja magában:

 • Számvitel
 • vezetés
 • A TSYS Számítástudományi Iskola.

A Turner College 2014-ben a teljes hallgatói beiratkozás 1.464 volt, 1259 egyetemi képzésben és 204 egyetemi diplomás programban. Az egyetemi hallgatók átlagos osztálymérete 33 és 27 fő a végzős programok számára. A kisebb átlagos osztálymérettel, a dedikált oktatókkal és munkatársainkkal, valamint az ésszerű oktatással a legjobb felvásárlás a felsőoktatásban a régióban. Az egyetemi információs és technológiai szolgáltatások az első emeleten találhatóak a CCT-ben.

Akkreditáció

A D. Abbott Turner College of Business üzleti képzési programjait szakmailag akkreditálják a Szövetség az Advance Collegiate School of Business. Az AACSB nemzetközi akkreditált tagjaként a kollégium olyan üzleti programokat kínál, amelyek megkülönböztetést tesznek a magas színvonalon egy interdiszciplináris tananyagon keresztül, amely biztosítja a hallgatók számára az üzleti tevékenység és a társadalomban betöltött szerepének széles körű megismerését.

Miért fontos az AACSB-akkreditáció?

Leendő diákként: A főiskolán való részvétel nagy befektetés. Órákat fog tanulni, papírokat írni és vizsgákat bevenni. Ön is sok pénzt fog költeni. Mindaz, ami a munka és a pénz, megadja, amit fizetett, ugye? Nem minden iskola nyújt Önnek egy befektetés megtérülését. Az AACSB Akkreditáció biztosítja, hogy az iskola nem csak pénzt vesz. Az AACSB akkreditált iskoláknak nagyon szigorú minőségi előírásokat kell teljesíteniük. Bizonyították, hogy világszerte a legjobb üzleti oktatást nyújtják. AACSB akkreditált iskolák:

 • a felső munkaadók és más egyetemek világszerte ismerik el.

 • olyan munkáltatókkal rendelkeznek, akik csak a diplomásokat vesznek fel.

 • nagyobb a hozzáférése a toborzóknak.

 • olyan diplomások, akik magasabb, versenyképesebb fizetést kapnak.

 • Az akkreditált szervezetek javítják üzleti programjaik minőségét.

 • az akkreditált személy segít abban, hogy a legjobb professzorokat és kutatókat bérelhesse és megtartsa.

 • olyan diákok vannak, akik nemzetközibbek, felsőfokú végzettségűek, és valószínűleg magasabb szintű oktatást keresnek.

 • kihívást jelentenek, és megtanítanak neked a legjobb készségeket, hogy külön előnyöket biztosítsanak a való világban.

Munkáltatóként: A munkáltatók minőségi üzleti iskolákból szeretnek minőségi üzleti diplomásokat. Azok a diplomások, akikről tudják, az első napon fognak fellépni. Ezért van olyan fontos olyan üzleti diplomamunka kiválasztása, amely megtanítja a munkáltatók által megkövetelt tudást és készségeket. A munkáltatók jól ismerik a jó üzleti iskolát, amely nem termel tudást végző hallgatókat. Itt vannak a tények:

 • Sok felső, globális vállalat csak az AACSB által akkreditált iskolákban vesz részt.

 • Az AACSB-akkreditált iskolai diplomások jobban, versenyképesebb fizetéseket kapnak.

 • Az AACSB-akkreditált iskolák diákjainak több munkáltatója van, akik a diploma megszerzése után érdeklődnek.

A vállalatok tanulmányozták az AACSB által akkreditált üzleti iskolákon és azokon is, akiknek még nem vettek részt. Például egy vállalat úgy találta, hogy a nem AACSB által akkreditált üzleti iskolákban dolgozó alkalmazottak alacsonyabb teljesítményt mutattak. Emiatt a szervezet csak az AACSB által akkreditált üzleti iskolákból nyújt visszatérítéseket.

Küldetés

Jövőkép nyilatkozat

A kollégium elismerésének kiterjesztése az üzleti és számítástechnikai oktatás kiválósági központjaként.

Turner College Mission

A Turner College felkészíti a diákokat, hogy hozzáadott értéket képviseljenek közösségeik és munkáltatóik számára globálisan versenyképes környezetben, magas színvonalú, releváns üzleti és számítástechnikai oktatással.

Stratégiai terv

A D. Abbott Turner Főiskola látásmódja, küldetése és értékei stratégiai tervünk vezérelvei. Ezeket rendszerint egy ötéves cikluson keresztül vizsgálják a kollégium adminisztrációja, kar, hallgatói csoportok és az üzleti tanácsadó testület.

Turner College Goals

1. cél: A Turner Főiskola minőségének és profiljának fokozása választott kollégiumként.

2. cél: Növelje a beiratkozást és bővítse ki a program továbbítási lehetőségeit.

3. cél: A technológia és az erőforrások fejlesztése oktatási és kutatási célokra.

4. cél: A belső és külső partnerségek növelése.

5. cél: a finanszírozás növelése.

Helyszínek

 • Columbus State University 4225 University Avenue Columbus, Georgia 31907, 31907, Columbus

Kérdések