Keystone logo
Trine University DPT közvetlen belépési program
Trine University

DPT közvetlen belépési program

Angola, Amerikai Egyesült Államok

6 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 33 650 *

Az egyetemen

* teljes munkaidős tandíj, szemeszterenként 12-18 óra hitel alapján

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Trine University az elsőéves hallgatóknak figyelemre méltó lehetőséget kínál arra, hogy „közvetlen belépést” szerezzen a fizikoterápiás doktori fokozatba, miután három éven belül elvégezte a jóváhagyott* egyetemi tanulmányi tervet vagy a hagyományos négyéves utat.

Azok az elsőéves hallgatók, akik kiváló tanulmányi teljesítményt értek el a középiskolában, és hivatalosan felvételt nyertek egy egyetemi szakra, közvetlenül jelentkezhetnek Trine University fizikoterápiás doktor programba. A diákoknak biológia vagy gyakorlattan szakot kell választaniuk.

A közvetlen belépés 3+3 pálya, hároméves gyorsított egyetemi munka, majd a hároméves doktori program kiválasztásával érhető el, vagy a hagyományosabb 4+3 út, négy év egyetemi munka plusz három év doktori program fizikoterápia.**

* A tanulmányi tervet, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy az egyetemi diplomát 4 év vagy annál rövidebb idő alatt fejezzék be, miközben megfelelnek a DPT program felvételi követelményeinek is, az egyetemi program elnökének és a DPT programigazgatójának jóvá kell hagynia.

** A Közvetlen felvételi szakon részt vevő hallgatók nem jogosultak semmilyen intézményi ösztöndíjra azokban az években, amikor végzős hallgatóknak számítanak. (A 3+3 diákok esetében ez a negyedik, az ötödik és a hatodik év. A 4+3 tanuló esetében ez az ötödik, hatodik és hetedik év.) A diákokat arra ösztönzik, hogy vizsgálják meg az alternatív finanszírozási lehetőségeket a diploma megszerzésére az elmúlt években .

Belépők

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok