Keystone logo
The Philips University BSc ápolásban
The Philips University

BSc ápolásban

Nicosia, Ciprus

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 10 000 / per year

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az ápolás mint szakma a művészetekből, tudományokból (fizikai, biológiai és viselkedési), humán tudományokból és emberi tapasztalatokból származó ismereteket hasznosítja. Az ápolás-tudomány magában foglalja a klinikai kompetenciát, a kritikus gondolkodást, a kommunikációt, a tanítást-tanulást, a professzionalizmust, valamint a gondozási és kulturális kompetenciát. Az ápolók más egészségügyi tudományágakkal együttműködve megoldják az egyéni és közösségi egészségügyi problémákat. Az ápolás megkönnyíti a bizonyítékokon alapuló gyakorlatot, az együttérző gondoskodást gyakorlói körében, válaszul az egészségügyben felmerülő problémákra, valamint a szakma új felfedezéseire és technológiáira.

Az ápolási tanulmányi program célja felelős, tudományosan hozzáértő kutatók, szakemberek és polgárok nevelése és fejlesztése, akik a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás elveit követve fognak cselekedni és vezetni. Másrészt az egyetem kutatási és oktatási intézményként történő működtetése is célja, amely hozzáadott értéket biztosít a gazdaság és általában a társadalom fenntartható fejlődéséhez.

A program fő célja az ápolók képzése kiváló tudás és technikai készségek biztosításával, támogatva kritikus gondolkodásukat, együttérzésüket és látásmódjukat, valamint elősegítve az egyén, a család és a közösség jólétét.

Pontosabban, a program célja:

 • A magas színvonalú oktatás biztosítása az ápolásban és más releváns témákban;
 • Karrier előkészítése és fejlesztése az egészségügyi ágazatban;

Az egész életen át tartó tanulási készségek és a személyes fejlődés fejlesztése, hogy hozzájáruljon a társadalom egészéhez, tekintettel a polgárok egészségének előmozdításával, védelmével, megőrzésével és rehabilitációjával kapcsolatos fő kérdésekre.

A program eredménye

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Bachelor of Nursing IBNU
  • Adelaide, Ausztrália
 • MSc Early Years Practice Health Visiting
  • Stirling, Egyesült Királyság
 • Ápolói alapképzés
  • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság