Keystone logo
The George Washington University - School Of Nursing

The George Washington University - School Of Nursing

The George Washington University - School Of Nursing

Bevezetés

A legmagasabb rangú ápolóiskola büszkén kínál innovatív oktatási programokat, amelyeket a legújabb egészségügyi technológiák támogatnak.

Stratégiai terv

2018-2021

A GW ápolási stratégiai terv 2018-2021Strategic egy olyan szó, amelyet túl gyakran hallunk a szervezetektől. Olyan gyakran használják, hogy úgy tűnik, elveszíti értelmét. Látja, hogy a tanácsteremekben, az e-mail aláírásokon és a hirdetéseken van kifüggesztve. Ez egy olyan szó, amely kihívást jelent arra, hogy lássuk a mai múltat, és feltegyük magunknak a kérdést: "mi van, ha", hogy bepillanthassunk a lehetőségek jövőjébe. Mi van, ha diplomáink a szolgáltatók új generációját vezetik? Mi van, ha képesek vagyunk kifejleszteni a következő újdonságot az egészségügyi ellátásban, vagy fellelkesítjük az egészségvédőt cselekvésre? Mi van, ha a beteg kezét utoljára GW-nővér fogja meg?

Mint gyakorlók és tudósok tudjuk, hogy bármi megértéséhez először meg kell határoznunk annak természetét. Kihívtuk magunkat, hogy dolgozzunk ki egy tervet, amely tükrözi az erősségeinket, valamint az ápolói szakma, az egyetem és névadónk alapelveit. Visszavonulások, workshopok és nyílt visszajelzési időszakok révén közösségünk tagjai hallatták hangjukat.

Mint nemzetünk fővárosában elhelyezkedő egyetem, felismertük, hogy felelősséggel tartozunk szakértelmünk és elhelyezkedésünk kiaknázása érdekében, hogy minden ember egészségét javítsuk.

Ambiciózus, mégis elérhető utat határoztunk meg a jövőbeli egészségügyi ellátás és az abban betöltött szerepünk alakítására. Végül a szavak értelmetlenek végrehajtás nélkül. Sok mindent meg akarunk valósítani a következő három évben, de ebben együtt vagyunk.

Pamela R. Jeffries, Ph.D., RN, FAAN, ANEF, FSSH

Dékán és ápoló professzor

Helyszínek

  • Washington

    I Street Northwest,2121, 20052, Washington

    Kérdések