Keystone logo
Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy PhD program gyógyszerészeti tudományokból (PHSC)
Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

PhD program gyógyszerészeti tudományokból (PHSC)

Kingsville, Amerikai Egyesült Államok

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Azok a leendő hallgatók, akik szeretnének belépni a gyógyszerész tudományok posztgraduális programjába, az öt speciális képzési pálya közül választhatnak, külön hangsúlyt fektetve a következő tudományterületekre: gyógyszerészet és gyógyszeradagolás, farmakológia és toxikológia, gyógyszerészeti / gyógyszerkémia, klinikai farmakokinetika és orvosbiológia. Tantervünket, erőforrásainkat és mentorálási stílusainkat a gyógyszerész tudósok sokszínű következő generációjának egyéni igényeihez igazítjuk, akik a gyógyszerészeti tudomány kutatásával pozitívan alakítják a világot. A mesterképzéssel rendelkező vagy anélküli hallgatók megfontolásra kerülnek a PhD programba.

A gyógyszerészi doktori program (PHSC) küldetése egy átfogó tudásbázis biztosítása, amely a gyógyszerkutatás alapszintű és alkalmazott kutatásai révén a gyógyszerek felfedezéséhez, tervezéséhez és fejlesztéséhez vezet a gyógyszeradagolási formákban. Ez az átfogó ismeret lehetővé teszi a diplomások számára, hogy észleljék és kijavítsák a forgalomba hozatalt követő nemkívánatos események termékgyártási problémáit, és transzlációs kutatásokat végezzenek, amelyek a gyógyszeradagolási formák felfedezéséhez és fejlesztéséhez vezetnek. Összhangban az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) 21. századi gyógyszerészeti jelenlegi jó gyártási gyakorlatokkal (cGMP), a folyamat-analitikai technológiákkal (PAT), a tervezés szerinti minőséggel (QbD) és a kritikus út kezdeményezésével összhangban a PHSC célja, hogy erős alapítványi, oktatási és kutatási képzés a gyógyszerkutatás és a gyógyszertermék-fejlesztés terén; gyógyszerek szállítása a cselekvési helyükre; a gyógyszergyártás korszerűsítése; szabályozási ügyek; valamint a Texas A&M-en belüli meglévő preklinikai és transzlációs kutatási programok támogatása a betegek és Texas állampolgárai számára előnyös gyakorlati adagolási formák megszerzéséhez.

A PHSC program felkészíti a hallgatókat az egyetemek, a kutatás, az oktatás, a kormányzat, az ipar és a kapcsolódó területek vezetői pozícióira. A gyógyszergyártás ezen új vezetői azonosítják, kutatják és problémamegoldó kérdéseket tárnak fel a gyógyszertudományokkal kapcsolatban. A javasolt PhD-program oktatási és kutatási képzést biztosít egy átfogó tudásbázis számára, amely a padtól az ágyig terjedő transzlációs kutatáshoz szükséges, valamint azon termékminőségi problémák azonosításához, amelyek a forgalomba hozatalt követően nemkívánatos gyógyszereseményeket okoznak, és felidézik, amelyek az orvosok dózis- és gyógyszermódosításához vezetnek. Felkészíti a hallgatókat, hogy kitöltsék a gyógyszerész tudósok és vezetők hiányosságait az egyetemeken, a kutatásban, az oktatásban, a kormányzatban, az iparban és a kapcsolódó területeken.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Gyógyszertár MPharm Kitüntetések
    • Newcastle upon Tyne, Egyesült Királyság
  • Independent/Supplementary Prescribing - PCert
    • Chatham, Egyesült Királyság
  • Pharmacy with a Foundation Year - MPharm
    • Chatham, Egyesült Királyság