Keystone logo
Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Bevezetés

A texasi A&M Irma Lerma Rangel Gyógyszerészeti Főiskolát azért hozták létre, hogy kielégítse a dél-texasi közösség kritikus igényeit. Ma a teljesen akkreditált programunk diplomáinak 42 százaléka visszatért Dél-Texasba, hogy Aggie gyógyszerészként segítse az alulteljesített lakosságot.

Minden tevékenységünk során erőforrásaink és képességeink teljes mértékét szakmánk tudásának és technológiájának fejlesztésére fordítjuk. Arra törekszünk, hogy a gyógyszerészeti programunkba beiratkozott minden egyes hallgatónkban a kutatás, a gyakorlat és a betegellátás kiválósági kultúráját ápoljuk. Alapértékeink vezérlésével továbbra is javítjuk az életminőséget a határ menti régióban, Texas államban és azon túl.

Küldetésünk a gyógyszerészeti gyakorlat és a gyógyszertudomány jövőbeli vezetőinek sokszínű csoportjának fejlesztése és inspirálása az átalakító oktatás, az innovatív kutatás, a holisztikus ellátás, valamint a hatékony tájékoztatás és szolgáltatás révén.

A Rangel Gyógyszerészeti Főiskola hallgatói beiratkozhatnak a Kingsville-be vagy a College Station-be, és mindkét egyetemen ugyanazt az átalakító oktatást kapják. Minden hallgató és oktató részesül az alaptudományok és a transzlációs kutatás együttműködési lehetőségeiben a Texas A&M University Health Science Center többi főiskolájával, intézetével és partnereivel. Tapasztalati oktatási gyakorlatokkal kombinálva hatalmas preceptor hálózatunkban hatásunkat Dél-Texasban és azon túl is kiterjesztjük.

Helyszínek

  • Kingsville

    West Avenue B,1010, 78363, Kingsville

    Kérdések