Keystone logo
Texas A&M University College of Dentistry MS a szájbiológiában
Texas A&M University College of Dentistry

MS a szájbiológiában

Dallas, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az Orvosbiológiai Orvostudományi Tanszék MS-programjának hallgatói a száj-egészségügyi tudományok alábbi tanulmányi területeinek egy vagy több területén kapnak képzést: Fejlesztés és genetika, Biomérnöki munka és regeneráció, Mineralizált szövetbiológia, Idegtudomány és fájdalom.

A szóbeli biológia MS fokozathoz (OBIO) vezető programot elsősorban arra tervezték, hogy fejlett tudományos képzést nyújtson a fogorvosi programok végzőseinek és a texasi A&M Fogorvosi Főiskola klinikai szakterületére beiratkozott hallgatóknak. Ez a program jól alkalmazható az Egyesült Államokon kívüli országok fogorvosi szakemberei számára is, akik szeretnék megszerezni vagy javítani a fogászati kutatások hátterét.

A Fogorvostudományi Főiskola posztgraduális klinikai programjainak többségében jelentős átfedés tapasztalható a szóbeli biológia tagállamaival. Különösen azoknak a klinikai hallgatóknak megfelelő, akik erősebb tudományos motivációval rendelkeznek, vagy akik a klinikai gyakorlat és az oktatás együttes karrierjét kívánják folytatni egy klinikai osztályon.

A Fogorvosi Főiskola jelenlegi fogorvos hallgatói szintén jogosultak az MS programra. Ezek a hallgatók tanácsadókkal dolgoznak a szóbeli biológia diplomájában, hogy speciálisan tervezett MS programokat hajtsanak végre. A cél olyan kutatási képzés biztosítása, amely kiváló hátteret biztosít a hallgató számára a későbbi Ph.D. program vagy klinikai speciális képzés.

A biológiai tudományokból érettségizett, nem fogorvosi hallgatók is pályázhatnak az orális biológia szakra. Ez az MS a nem fogorvosi hallgatók számára biztosítja a hátteret egy magasabb szintű diplomához. A végzettség további képzést nyújt olyan egyének számára, mint például a középiskolai természettudományi tanárok vagy laboratóriumi technikusok, akik részesülhetnek a megnövekedett tudományos ismeretekből.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Mester a genetikában és a molekuláris biotudományokban
    • Helsinki, Finnország
  • Mester az idegtudományban
    • Helsinki, Finnország
  • M.Sc. in Genes in Behavior and Health (Research)
    • Amsterdam, Hollandia