Keystone logo
Texas A&M Kingsville Mentális egészségügyi technikus társult tanfolyam
Texas A&M Kingsville

Mentális egészségügyi technikus társult tanfolyam

Kingsville, Amerikai Egyesült Államok

6 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Távoktatás

Bevezetés

Mentális egészségügyi technikus áttekintés

Ez a mentálhigiénés technikus tanfolyam szilárd hátteret biztosít a mentális egészségügyben, így kényelmesen tudsz dolgozni olyan ügyfelekkel, akik mind hatékony, mind rosszul alkalmazkodó viselkedést mutatnak. Az ápolók, esetmenedzserek, pszichiátriai technikusok, közvetlen gondozók és más egészségügyi szakemberek ezzel az átfogó online képzési programmal növelik a mentális egészségügyi ellátás holisztikus szemléletének tudatosságát és megértését.

Számos terápiát és kezelést vizsgálnak meg a pszichológiai vagy pszichoszociális problémák, például a kábítószer-használati állapotok, orvosi betegségek, fejlődési elmaradások és fogyatékosságok, valamint az olyan társadalmi stresszorok, mint a szegénység, a családon belüli erőszak és a hajléktalanság kezelésének segítésére.

Közvetlen támogató szakemberek áttekintése

Az értelmi és fejlődési fogyatékossággal élő emberek a történelem során minden kultúrában léteztek. Az emberek azonban csak az 1800-as évek közepe óta használnak kifejezéseket az ilyen személyek leírására és osztályozására.

A közvetlen támogató szakemberek különböző környezetben gondoskodnak az értelmi és fejlődési fogyatékossággal élő emberekről. Tanfolyamunk az emberi fejlődés számos összetevőjét vizsgálja az életpálya során, az etiológiákat, a különböző állapotokat, valamint a támogatás és beavatkozás szempontjait, amelyeket a közvetlen támogató szakember nyújthat.

Oktatás és nemzeti képesítések

A tanulóknak érettségi bizonyítvánnyal vagy GED-vel kell rendelkezniük, vagy arra kell törekedniük.

A programot sikeresen elvégző hallgatók nemzeti tanúsító vizsgát tehetnek:

  • Az Amerikai Orvosi Minősítő Szövetség (AMCA) mentális egészségügyi technikus minősítő vizsgája

A program eredménye

Az Iskoláról

Kérdések