Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Texas A&M Kingsville

Texas A&M Kingsville

Texas A&M Kingsville

Bevezetés

A Texas A & M-Kingsville Dél-Texas legnagyobb egyeteme, amely több tudományos programot és fokozatot kínál, jobb oktatási és életlehetőségeket kínál, több kutatást végez, több ösztöndíjat ítél oda, és sikeresebb diplomákat produkál, mint a régió bármely más főiskolája vagy egyeteme.

Texas A&M-Kingsville arra törekszik, hogy minőségi egyetemi és posztgraduális programokat kínáljon minden korosztály számára a liberális és karrier oktatási programok ésszerű keveréke révén. A hangsúly a magas szintű tudományos teljesítményt tükröző, intellektuális kihívást jelentő oktatás biztosításán van. Az egyetem elkötelezett küldetése a tanítás, a kutatás és a szolgálat iránt Dél-Texasban a tudás és a regionális fejlődés előmozdítása érdekében.

Belépők

Proof of English Proficiency

A Texas A&M University-Kingsville-i egyetem legtöbb egyetemi programjához legalább 61 (internet alapú) vagy 500 (papír alapú) TOEFL pontszám szükséges. A Frank H. Dotterweich College of Engineering-re vagy a College of Arts and Sciences programjaira felvételt kérő hallgatóknak legalább 79-es (internetes) vagy 550-es (papír alapú) TOEFL-pontszámot kell bemutatniuk.

A következőket tekintjük a 61/500-as TOEFL-pontszámmal egyenértékűnek:

 1. SAT 27 Reading (2016 márciusában vagy később szerzett), ACT 21 angol; PTE összesített 44, vagy IELTS 6.0 általános sávpontszám
 2. A Texas A&M University-Kingsville Intenzív Angol Program elvégzése átlagosan 85%-kal, és középfokútól haladóig. A hallgatóknak el kell küldeniük a képzést igazoló levelüket pontszámokkal a Felvételi Hivatalba
 3. A Texas International Education Consortium (TIEC) által kínált haladó szintű Texas Intensive English Program (TIEP) befejezése
 4. Azok a diákok, akik teljes formális tanulmányaikat közép- vagy posztszekunder szinten a következő országokban végezték, mentesülnek a TOEFL követelmény alól: Amerikai Szamoa, Anguilla, Antigua és Barbuda, Ausztrália, Bahamák, Barbados, Belize, Bermuda, Brit Virgin-szigetek, Kanada ( Quebec kivételével), Kajmán-szigetek, Dominika, Mikronéziai Szövetségi Államok, Gambia, Ghána, Gibraltár, Grenada, Guam, Guyana, Jamaica, Libéria, Új-Zéland, Nigéria, Saint Kitts és Nevis, Saint Lucia, Trinidad-Tobago, Turks és Caicos szigetek és az Egyesült Királyság (mindegyik). Megjegyzés: A Puerto Ricó-i pályázóknak, ahol a spanyol az elsődleges nyelv, TOEFL-t vagy azzal egyenértékű dokumentumot kell benyújtaniuk.
 5. Azok a hallgatók, akik legalább 12 átruházható félévi kreditet szereztek, és teljesítették az 1. és 2. angol összetételt, mindegyikben C vagy annál jobb osztályzattal, egyetemi szintű kurzusokon egy akkreditált amerikai főiskola vagy egyetem, vagy valamelyik felsőoktatási intézményben. A fent felsorolt országok mentesülhetnek a TOEFL alól. Az angol mint második nyelv (ESL) tanfolyamok nem számítanak átruházható kurzusoknak. Az angol nyelvtudáshoz nem fogadunk el online angol nyelvtanfolyamokat
 6. A 351 olvasás/340 írás/4 esszé TSI értékelési pontszámait minden diáknak előírja, hogy elsős szintű angolórákra kerüljön, és TOEFL-mentességként használják fel.

A SAT vagy ACT pontszámok nem szükségesek a felvételhez, de az angol és matematikai kurzusokon, valamint a TOEFL alternatívaként való elhelyezés céljából felhasználják.

A következőket tekintjük a 79/550 TOEFL-pontszámmal egyenértékűnek:

 1. PTE általános 53 vagy IELTS 6,5 általános sávpontszám
 2. A Texas A&M University-Kingsville Intenzív angol programjának elvégzése átlagosan 90%-kal és alacsony haladó, haladó vagy magas szintű szintekkel. A hallgatóknak el kell küldeniük a képzést igazoló levelüket pontszámokkal a Felvételi Hivatalba
 3. Azok a diákok, akik teljes formális tanulmányaikat középfokú vagy posztszekunder szinten a következő országokban végezték, mentesülnek a TOEFL követelmény alól: Amerikai Szamoa, Ausztrália, Bahamák, Barbados, Belize, Kanada (kivéve Quebec), Kajmán-szigetek, Dominika, Egyesült Államok Mikronézia, Grenada, Guam, Guyana, Írország, Jamaica, Libéria, Új-Zéland, Egyesült Királyság (mind), Trinidad-Tobago és Virgin-szigetek. Megjegyzés: A Puerto Ricó-i pályázóknak, ahol a spanyol az elsődleges nyelv, TOEFL-t vagy azzal egyenértékű dokumentumot kell benyújtaniuk.
 4. Azok a hallgatók, akik legalább 12 átruházható félévi kreditet szereztek, és az angol összetétel 1. és 2. osztályát C vagy annál jobb osztályzattal teljesítették, egyetemi szintű kurzusokon egy akkreditált amerikai főiskola vagy egyetem, vagy valamelyik ország felsőoktatási intézményében. mentesülhet a TOEFL alól. Az angol mint második nyelv (ESL) tanfolyamok nem számítanak átruházható kurzusoknak. Az angol nyelvtudáshoz online angol nyelvtanfolyamok nem fogadhatók el. A Műszaki Főiskolára való jelentkezés kivételével a SAT vagy ACT nem szükséges a felvételhez, de angol és matematikai kurzusokon, valamint TOEFL alternatívákon való elhelyezés céljából használják.
 5. Duolingo pontszáma 100

Ösztöndíjak és finanszírozás

A Texas A&M University-Kingsville Egyetemi Ösztöndíjhivatala nagyra értékeli az oktatás fontosságát, és mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse a keményen dolgozó diákokat oktatási céljaik elérésében. Az ösztöndíjak intézményi és magánforrásokból szerezhetők be. A legtöbb ösztöndíj versenyképes, ezért a hallgatóknak erős tanulmányi eredményt vagy tehetséget kell bizonyítaniuk. Egyes ösztöndíjakat azonban pénzügyi szükségletek és/vagy konkrét adományozói feltételek alapján ítélhetnek oda.

Helyszínek

 • Kingsville

  1050 W Santa Gertrudis St, Kingsville, TX , 78363, Kingsville

Kérdések