Keystone logo
Swedish Institute College of Health Sciences Társult végzettség a sebészeti technikánál
Swedish Institute College of Health Sciences

Társult végzettség a sebészeti technikánál

New York, Amerikai Egyesült Államok

0 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Összekevert

Bevezetés

A sebészeti technológusok szerves részét képezik annak az orvoscsoportnak, amely sebészeti ellátást nyújt kórházi műtőkben, járóbeteg-szakrendelőkben és hasonló környezetekben lévő betegek számára. A sebészeti technológusok segítenek a műtétek és eljárások során, az egészségügyi csapat részeként dolgoznak orvosok, sebészek, bejegyzett ápolók és más orvosi szakemberek mellett a műtőben.

A Svéd Intézet sebészeti technológus programja biztosítja a hallgatók számára azokat az ismereteket és gyakorlati képzést, amelyek előkészítik őket arra, hogy belépjenek ebbe a keresleti területbe, és szerves részei lehessenek a műtéti csapatnak a különböző perioperatív körülmények között.

A sebészeti technológus program 94,5 negyedéves (21 hónapos) kurzussorozatban áll rendelkezésre. A Svéd Intézet sebészeti technológus óráit a hétköznapi nappali órákban tartják, hogy akár 21 hónap alatt elkezdhesse sebészeti technikus karrierjét.

Megtanítjuk sebésztechnológus hallgatóinknak azokat az alapvető kompetenciákat, amelyek sikeressé teszik őket csapatkörnyezetben, együttműködnek és hatékonyan kommunikálnak a sebészekkel, nővérekkel, egészségügyi csapatokkal, betegekkel és családtagjaikkal. Sebészeti technológus hallgatóként alapos anatómiát és fiziológiát, aszeptikus technikákat és fertőzések ellenőrzését, valamint az általános és speciális sebészeti eljárásokat ismerheti meg alaposan. Ezután gyakorolhatja az előadásokon tanultakat azzal, hogy szimulált műtéti gyakorlatokat hajt végre a sebészeti technológus program laboratóriumi óráin.

A sebészeti technológus program utolsó negyedévében megkezdi a klinikai rotációt, ahol kórházakba és / vagy sebészeti központokba megy, hogy valódi műtőknek és valódi betegekkel való valódi beavatkozásoknak tegye ki magát. Ez a klinikai komponens teszi kiemelkedővé Sebészeti Technológus programunkat azzal, hogy valós tapasztalatokkal segíti Önt a műtő megfelelő bejutására.

A sebészeti technológus program elvégzése után a New York State Regents Board engedélyével munkatársat kap a foglalkozási tanulmányokból (AOS). A Bizottság akkreditálja a szövetséges egészségügyi oktatási programok akkreditációjáról szóló sebészeti technológus programunkat (CAAHEP).

Az Iskoláról

Kérdések