Keystone logo
SUNY Cortland Master of Science terápiás rekreáció
SUNY Cortland

Master of Science terápiás rekreáció

18 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 9552 / per semester

Összekevert, Távoktatás, Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Online vagy az egyetemen az MS diploma terápiás rekreációra való koncentrálása felkészíti Önt arra, hogy Certified Therapeutic Recreation Specialist® (CTRS) legyen.

Függetlenül az alapképzési szaktól – a művészettől az angolon át a természettudományokig bármi – a hallgatók 34 kredites mesterképzést folytathatnak.

Az MS-ben a terápiás rekreációra való koncentrálásunk, amely személyesen vagy teljesen online is végezhető, felkészíti a hallgatókat arra, hogy Certified Therapeutic Recreation Specialist® (CTRS) legyen. Hat tanfolyamos online bizonyítványt is kínálunk azoknak a szakembereknek, akiknek meg kell tenniük a szükséges tanfolyamokat ahhoz, hogy CTRS-vé váljanak. Ezeket a kurzusokat az MS-ben lehet alkalmazni, ha a hallgatók a következő helyen kívánják folytatni tanulmányaikat: SUNY Cortland .

A hallgatók tanulmányaikat az elméletet a gyakorlattal integráló szakmai gyakorlattal fejezik be. Számos klinikai vagy közösségi alapú beállítás közül választanak, és a CTRS és a kar felügyelőjének irányítása alatt dolgoznak.

Az NCTRC, a terápiás rekreáció nemzeti tanúsító testülete felajánlja az NCTRC ösztöndíjat. Magánszemélyek pályázhatnak NCTRC-ösztöndíjra az elmúlt 12 hónapban befejezett akadémiai kreditet generáló kurzus(ok) sikeres teljesítésével (megszerzett C vagy jobb fokozattal) kapcsolatos pénzeszközök teljes vagy részleges visszatérítésére. Az akadémiai kurzusoknak a szakmai alkalmasság megszerzéséhez, a CTRS® bizonyítvány újbóli tanúsításához, a szakterület kijelöléséhez, a TR/RT fokozat megszerzéséhez vagy a rekreációs terápiás ismeretek bővítéséhez kell vezetniük, hogy jobb ellátást biztosítsanak.

Kivételes Kar

Lynn Anderson, Susan Barnett, Jackie Dyke és Susan Wilson a legtöbb terápiás rekreációs tanfolyam professzoraként szolgálnak. Mindannyian díjnyertes, országosan elismert szakértők a szabadtéri, terápiás és inkluzív rekreáció területén, akik lenyűgöző tudományos eredményekkel és szolgáltatásokkal büszkélkedhetnek. Mivel osztályaink kicsik, és diákközpontúak, megkapja a szükséges útmutatást.

Karrierlehetőségek

Belépők

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Master of Science in Tanácsadó Pszichológia és Pszichoterápia
  • Athens, Görögország
  • Online
 • MSc klinikai készségek az integratív pszichoterápiában
  • Manchester, Egyesült Királyság
 • MA Art Psychotherapy
  • London, Egyesült Királyság