Keystone logo
SUNY Cortland

SUNY Cortland

SUNY Cortland

Bevezetés

A lendület meghatározza a SUNY Cortland

Nem hagyhatja ki azt a lendületet, amely a SUNY Cortland campuson mindenütt megtalálható, legyen szó kutatási projektekben, klubokban és szervezetekben részt vevő aktív diákságunkról, vagy a Red Dragon atlétikai csapatainkat szurkoló tömegek energiájáról és szelleméről. Imádni fog együttműködni a karával mindenben, a tudományos tevékenységektől a közösségi szolgálatig. Odaadó öregdiákjaink olyan programokban vesznek részt, amelyek célja, hogy összekapcsolják őket a jelenlegi hallgatókkal, és visszatérjenek az egyetemre találkozókra, sporteseményekre vagy a Főiskola tiszteletére. A lendület a levegőben van. Érezni lehet!

Egyedülállóan SUNY Cortland

Az ihlet, hogy bajnok lehess az élet minden területén - ez a SUNY Cortland tapasztalatainak és oktatásának értéke. Ez az, ami egyedivé tesz minket főiskolaként; ez az, ami hozzájárul sikereinkhez az osztályteremben, a pályán és a diákok által választott karrier széles skáláján.

Küldetésünk

SUNY Cortland egy akadémiai közösség, amely elkötelezett a különböző tanulási élmények iránt. A diákok elkötelezett polgárokká nőnek, erős társadalmi lelkiismerettel, amelyet kiemelkedő tanítás, ösztöndíj és szolgáltatás segít.

A látomásunk

SUNY Cortland a lehetőségek főiskolája lesz, ahonnan a diákok a tudással, az integritással, a készségekkel és az együttérzéssel diplomáznak, hogy vezetőként, állampolgárként, tudósként, tanárként és kiválósági bajnokként jeleskedjenek. A leendő hallgatók és alkalmazottak a főiskolát választják, válaszul országosan elismert tudományos programjaira, innovációjára és tapasztalati tanulására, valamint a campus gazdag szellemi, társadalmi és sportéletére. SUNY Cortland az intellektuális, kulturális és gazdasági növekedés központja lesz, amelyet sikeres partnerségek jellemeznek a régióban, a nemzetben és a világon működő szervezetekkel, iskolákkal, ügynökségekkel és vállalkozásokkal.

A hallgatói élet minősége

Rengeteg barátot szerezhet, és tevékenységeket végezhet, beleértve a klubokat, szervezeteket és sportokat, a kollegák közötti atlétikai csapatoktól kezdve az intramuralokon keresztül vagy a kikapcsolódásig. Aktív és kiteljesedő diákéletünk támogatja és ösztönzi a jólétet.

Hands-On tanulás

Minden szakon lehetőség van az osztálytermi ismeretek alkalmazására a pályaválasztás feltárása során. A gyakornoki helyek, szövetkezetek, önkéntes lehetőségek, diákoktatási gyakorlatok, kirándulások, külföldi tanulmányi együttműködések inkább szakmai készségeket fejlesztő tapasztalatokat nyújtanak.

Bajnokok

A kiemelkedő tanulmányi programok, a díjnyertes atlétika és a nagy hatású tanulási lehetőségek bajnokokat hoznak létre az osztályteremben, az atlétikai versenyeken, a közösség szolgálatában, valamint a hivatásra és a hasznos életre való felkészítésben.

Sportos kiválóság

25 Red Dragon egyetemi atlétikai csapatunk sikere több nemzeti csapatbajnokságon és közel 100 egyéni bajnoki címen jelenik meg - 1986 óta minden évben legalább egyet. Nyerő lendületünk folytatódik!

Tanárképzés

Kínáljuk a legnagyobb országosan akkreditált programot a keleti parton, ahol a tanárok széles körű megfigyelése és a korai terepi tapasztalatok részesülnek. Pedagógusképző programunk büszke arra, hogy az értékelési tesztek 99 százalékos sikeressége, valamint a tanúsítási lehetőségek szinte minden elképzelhető tantárgyban megtalálhatók.

fenntarthatóság

A komposztálástól a napelemeken át a geotermikus energiáig a SUNY Cortland elkötelezett az energiafelhasználás csökkentése mellett. Tudja meg, miért nevezte a New York Power Authority vezérigazgatója a SUNY Cortland elkötelezettségét a fenntarthatóság és az energiahatékonyság iránt „semmi rendkívülinek”.

Helyszínek

  • 21 Graham Ave. Cortland, NY 13045, , Cortland

Kérdések