Keystone logo
Sullivan County Community College Az ápolói alkalmazott tudományos munkatárs
Sullivan County Community College

Az ápolói alkalmazott tudományos munkatárs

Loch Sheldrake, Amerikai Egyesült Államok

4 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 434 / per credit *

Az egyetemen

* A felsorolt tandíj az államon kívüli hallgatói díjon alapul. Az árak változhatnak. A tandíjjal kapcsolatos további részletekért kérjük, látogasson el a következő linkre: https://sunysullivan.edu/tuition-and-fees-without-certificate-of-residency/

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Áttekintés

Az Associate in Applied Science szakápoló szak egy kétéves ápolói tanterv, amelyet minden korosztály számára kínálnak férfiaknak és nőknek, beleértve a frissen végzett középiskolát végzetteket, érett felnőtteket és engedéllyel rendelkező gyakorlati ápolónőket.

A diplomások készek elfogadni kezdő szintű ápolói pozíciókat számos egészségügyi intézményben, például kórházakban, idősek otthonában és kiterjesztett gondozási intézményeiben. A tantervben a hangsúly a közvetlen betegellátáson van a hallgatók felkészítésében arra a három, egymással összefüggő szerepkörre, amelyek az Associate Degree szakot végzettek számára gondozási szolgáltatóként, gondozásvezetőként és az ápoló szakon belüli tagként határozzák meg. A bölcsészettudományok, a természet- és társadalomtudományok, valamint az ápolástan tanulmányozása révén a hallgatók megértik az egyének értékét és a társadalomhoz való hozzájárulásukat.

Érettségi követelmények (62-64 kredit)

Diplomás eredmények

  • Kritikai gondolkodás: Használja a kritikus gondolkodási készségeket és az ápolási ítélőképességet az ápolási folyamat alkalmazása során a biztonságos, minőségi ellátás biztosítása érdekében.
  • Kommunikáció: Hatékony kommunikáció, verbális és non-verbális kifejezésmód, írásos dokumentáció és elektronikus technológia felhasználásával.
  • Gondoskodás: empatikus, együttérző, gondoskodó interakciók és viselkedésmódok kialakítása az emberi virágzás elősegítése érdekében.
  • Sokszínűség: Olyan ápolási ellátást nyújtanak, amely magában foglalja a kulturálisan sokszínű kliensek iránti érzékenységet az egész életen át.
  • Minőségfejlesztés: Az adatok felhasználása a minőségjavítás és a bizonyítékokon alapuló gyakorlat támogatása érdekében.
  • Vezetés: Mutassa be az alapvető delegálási és vezetői vezetési készségeket.
  • Információkezelés: Az egészségügyi környezet információs rendszereinek megvitatása és felhasználása.
  • Professzionalizmus: Mutasson professzionális és etikus magatartást az American Nurses Association gondozási standardjaival és a szakmai teljesítmény standardjaival összhangban.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Virtuális Nyitott Ház

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok