Keystone logo
St. Elizabeth College Of Nursing

St. Elizabeth College Of Nursing

St. Elizabeth College Of Nursing

Bevezetés

St. Elizabeth College Of Nursing egy kétéves, nonprofit kollégium, amelyet alapítottak, és az Ön ápolásában az alkalmazott tudomány munkatársát (AAS) kínálja tantervi terveivel, amelyek megfelelnek az Ön oktatási igényeinek. Több mint 3800 diplomával rendelkező programjaink biztosítják a legjobb felkészülést a mai egészségügyi környezetben való munkavégzésre, egy az egyhez való kapcsolatot a tantestülettel, a csúcstechnológiával kapcsolatos tapasztalatokat és az ápolói programban elérhető legszélesebb körű gyakorlati tapasztalatot .

Ápolási programunk teljes mértékben integrálja az elméleti tanulást a klinikai tapasztalatokkal egy gondoskodó környezetben. Az ápolói tanfolyamok magukban foglalják a közvetlen betegellátást, amelyet egy adott ápolási területen jártas oktató tervez és felügyel. A St. Elizabeth-i program egyik erőssége klinikai összetevője, amely ötvözi az osztályban tanult elméletet a tényleges ápolási gyakorlattal, lehetővé téve az ismeretek azonnali átadását és alkalmazását. A St Elizabeth ápolói főiskola esti / hétvégi programot is kínál. Ezt a programot olyan hallgatók igényeinek kielégítésére tervezték, akik a hagyományos hétköznapokon nem tudnak részt venni az órákon.

A St. Elizabeth College Of Nursing küldetése, hogy erős elméleti alapot és ápolási gyakorlatot biztosítson az akadémiai kiválóság környezetében, amely elősegíti az aktív állampolgárságot és az egész életen át tartó tanulás iránti vágyat. A ferences hagyomány és értékszellem szerint a Főiskola elkötelezett amellett, hogy gondoskodó tanulási környezetet teremtsen a különféle hallgatói populációk számára.

A Közép-Államok Bizottsága akkreditálta a St. Elizabeth College Of Nursing on Higher Education.

Helyszínek

  • Utica

    Genesee Street,2215, 13501, Utica

    Kérdések