Keystone logo
Spalding University Munkaterápia doktora
Spalding University

Munkaterápia doktora

Louisville, Amerikai Egyesült Államok

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

USD 935 / per credit

Távoktatás

Bevezetés

Spalding University Foglalkozásterápiás Doktori (OTD) programja az Auerbach Foglalkozásterápiás Iskolában (ASOT) felkészíti a hallgatókat arra, hogy a legjobb rehabilitációs elveken és a bizonyítékokon alapuló gyakorlaton alapuló együttérző fellépéssel megfeleljenek a kor igényeinek a közösségi megkeresésen, szolgáltatáson és kutatás. Az OTD lehetőséget kínál a hallgatóknak arra, hogy előmozdítsák felkészülésüket és mélyreható ismereteik alkalmazását a gyakorlati készségek, kutatási készségek, adminisztráció, vezetés, program- és politikafejlesztés, érdekképviselet, oktatás és az elmélet alkalmazása terén.

Belépő szintű OTD

Spalding University kínálja az első teljesen akkreditált belépő szintű OTD programot Kentucky államban, és bármely területen elérhető bármely hallgató számára, aki alapképzésben van.

  • 3 év (36 hónap)
  • 9 trimeszter
  • 110 kreditóra (84 didaktikai óra és 26 klinikai óra)
  • 35 diák egy kohorsz

Post-Professional OTD

Ezt a posztszakmai fokozatot olyan engedéllyel rendelkező foglalkozási terápiás szakemberek számára tervezték, akik doktori szintre szeretnének haladni, és kizárólag online kínálják.

  • 30 óra hitel
  • Online formátum
  • 4 trimeszter + önirányított zárókő

Az ASOT-ról

Auerbach Foglalkozásterápiás Iskola (ASOT)

Spalding University Auerbach Foglalkozásterápiás Iskolája (ASOT) a legjobb rehabilitációs elveken és a bizonyítékokon alapuló gyakorlaton alapuló együttérző fellépéssel készíti fel a hallgatókat arra, hogy megfeleljenek a kor szükségleteinek, a közösség megszólítása, szolgáltatása és kutatása révén.

Országos Munkaterápiás Tanúsító Testület

A felsőfokú végzettséggel rendelkezők jogosultak letenni az Országos Foglalkozásterápiás Tanúsítási Tanács (NBCOT) által lebonyolított országos foglalkozási terapeuta minősítő vizsgát. A vizsga sikeres letétele után a végzett hallgató jogosult a bejegyzett foglalkozási terapeuta (OTR) cím használatára. Ezenkívül az államoknak engedélyre van szükségük a gyakorláshoz; az állami engedélyek azonban általában az NBCOT tanúsítási vizsga eredményein alapulnak. Az NBCOT vizsgán való részvételhez és az államban való engedély megszerzéséhez az egyénnek legalább mesterfokozattal kell rendelkeznie egy ACOTE akkreditált foglalkozásterápiás programból.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések