Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Spalding University

Spalding University

Spalding University

Bevezetés

Hívja Spalding otthonát

Spalding University az otthona azoknak a diákoknak, akik diplomát szeretnének szerezni, miközben elkötelezettek és szolgálják a közösséget. Küldetésvezérelt fókuszunkkal minden nap tettekre váltjuk az együttérzést. Önkéntes munkát végzünk, tanítunk, képviselünk, szervezünk és adunk. Diákjaink aktívak a közösségben, spaldingi oktatásukat a világ jobbá tételére használják fel. Sokszínű közösség vagyunk, alapvető elkötelezettséggel a befogadás mellett, és nagyra értékeljük diákjainkat, oktatóinkat és munkatársainkat az élet minden területéről. Kezdje velünk egyetemi utazását, és kövesse szenvedélyeit.

Egy befogadó közösség

A Spaldingnál olyan emberek befogadó közössége vagyunk, akik alapvetően különböznek egymástól. Alázatosan elfogadjuk egymást olyannak, amilyenek vagyunk. A társadalom keresztmetszetét képviseljük. Nálunk van a Kentucky-i magánfőiskolák fajilag legváltozatosabb diáksága. A diákok 31 százaléka vallja magát színes bőrűnek.

A tanulók közössége vagyunk, amely művészekből, veteránokból, aktivistákból, szülőkből, vallási vezetőkből, LMBTQIA közösség tagjaiból és sportolókból áll. Mindannyian ezek az emberek vagyunk, és még sok más. Különböző képességeink, eszményeink, kultúránk, hátterünk, céljaink és szenvedélyeink vannak. Támogató teret ápolunk minden diákunk számára a tanuláshoz és a fejlődéshez.

1814 óta szolgáljuk közösségeinket a Názáreti Szeretetnővérek hagyománya szerint, a befogadás és az együttérzés szellemében.

Csatlakozz hagyományainkhoz. Üdvözöljük itthon.

Kis Campus, Nagyváros

Spalding University egy kis campus Louisville energikus városának szívében, Kentucky államban. Egyike annak a sok intézménynek és szervezetnek, amelyek az adományozást életformává teszik, Spalding University aktív vezető a SoBro környéken. Spalding campusát gyönyörű történelmi kúriák és fákkal szegélyezett utcák veszik körül délen, északon pedig az Ohio folyó partja. Városunkat Amerika egyik legélhetőbb városaként ismerik el. Valójában a SmartAsset az új egyetemet végzettek legnépszerűbb városának nevezte, ami magyarázatot adhat arra, hogy öregsszonyaink több mint 70 százaléka Louisville-ben lakik.

Spalding és Louisville

Spalding University a város mikrokozmosza, amelyben élünk. A sokszínű közösséggel és az együttérzésre összpontosító Spalding tükrözi a minket körülvevő város faji, gazdasági, kulturális és LGTBQIA sokszínűségét. A hallgatók bevonják a Louisville-i közösséget szakmai gyakorlatok és terepmunka, helyi kapcsolatfelvétel és önkéntes szolgálati munka, valamint számtalan partnerség révén közösségi vállalkozásokkal és szervezetekkel.

Élj mindennek a központjában

A virágzó művészeti színtérrel büszkélkedő híres parkok és természeti környezet közepette Louisville a Közép-Nyugat egyik legjobb étkezési és kulturális célpontja. Városunk több mint 1000 helyi éttermet kínál, és a National Geographic a Top 10 Food City közé sorolta. Ha szórakozást, művészetet vagy vásárlást keres, akkor a Kentucky Derby Fesztivál, a Forecastle Zenei Fesztivál, a Gonzofest, a World Fest, a Nulu kerület, a történelmi Highlands stb. Louisville több mint 120 parkrendszernek ad otthont, köztük a Waterfront Parknak. Mindez és még sok más teszi Louisville-t népszerű kulturális célponttá. Az utazók Louisville-be azért jönnek, hogy megtapasztalják a művészetet, a szabadtéri kalandokat, a divatos ételeket és mindenféle szórakozást. Pattanjon be autóba vagy buszba, és félnapos autóútra van Chicago, St. Louis, Indianapolis, Cincinnati, Nashville, Asheville és más izgalmas úti célok felé.

Küldetésünk mások szolgálata

Küldetésünk a hajtóerőnk. Ez több, mint valami, amit történelmünkben vagy chartánkban talál. Megéljük. megosztjuk. Büszkék vagyunk rá. Az egyetemen töltött első naptól kezdve megtanulja, és minden nap foglalkozik vele az osztályteremben és azon kívül. És ha leérettségizik, magával viszi a világba.

Campus jellemzői

A Kentucky állambeli Louisville-ben található városi campusunk izgalmas és növekvő. Kicsi, családias közösségünk élvezi a folyami városok kényelmét és szépségét, amely az Egyesült Államok legjobb lakóhelyei közé tartozik. A szomszédságunkban élők hozzáférést biztosítanak a TARC közlekedéshez, kerékpárutakhoz és szabadidős parkokhoz. Spalding belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően népszerű éttermek, rendezvények, koncertek és szórakozóhelyek is elérhetők.

Két lakócsarnok teszi kényelmessé, biztonságossá és szórakoztatóvá az egyetemi életet. Az egyetemen két étkező, egy fitneszterem, egy egyetemi üzlet, egy művészeti galéria, egy meditációs központ, több pihenő- és rendezvénypark, diákparkoló, Eagle Care egészségügyi klinika, tanácsadó központ, karrierfejlesztés, 24-24 várja a vendégeket. óra campus biztonság és személyes mentorálás és fejlesztés munkatársainkkal. NCAA Division III Golden Eagle csapataink több mint 200 tudós sportoló számára teszik lehetővé az egyetemi sportolást.

Az osztályterem túl

A tanulók egyéni fejlesztését integráljuk a mindennapi életbe. Több mint 25 szervezet és klub, különféle hallgatói szolgáltatások és szabadidős programok teszik lehetővé a főiskolai tapasztalatok testreszabását. Diákéleti programunk középpontjában az egyéni erősségek megtalálása áll, és arra biztatjuk, hogy fedezze fel a vezetői lehetőségeket az egyetemen, az osztályteremben és a közösségben.

  Belépők

  Felvételi követelmények

  Spalding University való automatikus felvételhez a következő feltételeknek kell megfelelnie:

  • 2,50 vagy magasabb kumulatív GPA vagy 50 vagy magasabb GED
  • 20 ACT pontszám vagy 1030 a SAT-on (kombinált kritikus olvasási és matematikai részpontszám). ACT/SAT vizsga választható felvételi 3,00 vagy magasabb GPA-val

  Egyetemi felvételi bizottságunk figyelembe veszi az Ön teljes hallgatói profilját. Ha nem felel meg az automatikus felvételi követelményeinknek, továbbra is jogosult lehet a feltételes felvételre.

  Következő lépések

  1. Töltse ki az online jelentkezést
  2. Kérje hivatalos átiratát és az ACT vagy SAT teszteredményeit. Ha az ACT/SAT-pontszámait nem tartalmazza az átirat, kérje azokat külön.
  3. Nyújtsa be ingyenes szövetségi diáktámogatási kérelmét (FAFSA). Az online jelentkezés kitöltéséhez keresse fel a fafsa.gov webhelyet. Spalding iskola kódja: 001960.
  4. Miután felvételt nyert, látogasson el az Admitted Student Information oldalra. Beküldheti a vissza nem térítendő beiratkozási előleget – ez biztosítja a helyét a bejövő osztályunkban –, és megtekintheti a jelentkezési folyamat következő lépéseit.

  Helyszínek

  • Louisville

   901 S 4th St, 40203, Louisville

  • Louisville

   South 4th Street, 901, 40203, Louisville

   Kérdések