Keystone logo
Southwest Baptist University Ápolási alapképzés
Southwest Baptist University

Ápolási alapképzés

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

USD 27 290 / per year *

Az egyetemen

* tandíj

Bevezetés

Ez a program olyan személyek számára készült, akik már megszerezték az Associate of Science in Nursing (ASN) fokozatot és regisztrált ápolók (RN).Ha nem rendelkezik ASN végzettséggel, jelentkezhet az ASN-programunkra a Springfield-i campusunkon, vagy a bolivari egyetemen az ápolói bachelor programunkra.

A dolgozó szakembereket szem előtt tartva, a jelenlegi ASN-hallgatók számára könnyen elérhető, ACEN által akkreditált, 34 órás, RN to Bachelor of Science in Nursing (BSN) képzési program az SBU Springfield campusán lehetővé teszi, hogy érettségit szerezzen, miközben előrehalad. hivatásos ápolónői készségeket.

Ez az országos RN to BSN program rugalmas kurzusszekvencia opciót kínál, beleértve egy teljesen online tantervet és gyakorlati tapasztalatokat, amelyeket az Ön lakóhelyén lehet elvégezni.Nincs szükség helyszíni látogatásra.A kar elkötelezett abban, hogy segítsen megvalósítani szakmai céljait, miközben egyensúlyt teremt a munka és a személyes igények között.

Ha Ön az SBU Egészségügyi Szakmai Kollégiumának jelenlegi ASN-hallgatója, lehetősége van arra, hogy felgyorsítsa a diplomáját úgy, hogy szemeszterenként legfeljebb két BSN kurzust vesz igénybe, miközben egyidejűleg beiratkozott az ASN programba.Ez a rugalmasság csak az egyik oka annak, hogy biztosak vagyunk abban, hogy az egyik legjobb elérhető BSN képzési programot kínáljuk.Arra ösztönözzük diákjainkat, hogy többet érjenek el, miközben elérhető erőforrásokat teremtenek ennek megvalósításához.

Az SBU előnye

  • Legyen felkészítve egy életre szóló sikerre egy olyan iskolában, amely elkötelezett amellett, hogy mindent megtesz az érettségi és siker érdekében.
  • Szerezzen magas színvonalú, keresztény felsőoktatást egy országosan elismert egészségügyi rendszerrel, a Mercy Health System-szel együttműködve.
  • Folytassa továbbképzését, miközben aktív marad a munkaerőben, délutáni és esti órákon keresztül, amelyek az Ön időbeosztásának megfelelően működnek.
  • Használja ki a kis létszámú osztályok előnyeit, amelyek lehetőséget biztosítanak az egyéni oktatásra, a tanulmányi útmutatásra és a hálózatépítésre.

Tanterv

Tanulói beszámolók

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések