Keystone logo
Southwest Acupuncture College

Southwest Acupuncture College

Southwest Acupuncture College

Bevezetés

Southwest Acupuncture College egy klasszikus keleti orvostudományi iskola, amely akkreditált szakmai diplomát kínál az akupunktúra mesterként (M.Ac.) vagy az akupunktúra mesterként egy kínai gyógynövény-specializációval.

Elsődleges felelősségünk, hogy a diákokat önálló egészségügyi szolgáltatóvá neveljük, elsődleges célunk az, hogy kiválóságot biztosítsunk a leendő szakemberek oktatásában. A főiskola egyidejű célkitűzése, a vezetés és a közösség szolgálatának fejlesztése a hatékony orvosi ellátás ezen feltörekvő területén, elősegíti a tanterv és a főiskolai közösség oktatási élete a helyszíni olcsó állami klinikánkon és számos campuson kívüli helyszínen külső klinikák, ahol ingyenes szolgáltatást kínálunk.

E célok elérése érdekében - az oktatás legmagasabb színvonalának előmozdítása, valamint a legnagyobb teljesítmény és a szakmai teljesítmény megvalósításának előmozdítása érdekében - a személyzet és a tantestület folyamatosan újraértékeli a programot, és támogatja az intézményi tevékenység területeit, keresi a módját az oktatás fokozásának és fenntartásának. az egyetem kiválósági színvonala.

Helyszínek

 • Boulder

  Gunpark Drive,6620, 80301, Boulder

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések