Keystone logo
South College Tennessee Master of Science in Nursing Concentration in Psychiatric-Mental Health Nurse Practitioner (PMHNP)
South College Tennessee

Master of Science in Nursing Concentration in Psychiatric-Mental Health Nurse Practitioner (PMHNP)

Knoxville, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A South College Master of Science in Nursing programja a pszichiátriai-mentális egészségügyi ápolónő koncentrációjával (PMHNP) rugalmas és megfizethető módszer az ápolási ismeretek fejlesztésére. Az innovatív, kihívásokkal teli és átfogó MSN PMHNP program célja, hogy továbbfejlessze a kritikus gondolkodást és az elemző készségeket, amelyek a mai versenyképes és fejlődő egészségügyi környezetekben szükségesek. Az alaptanfolyam olyan területekre összpontosít, mint a fejlett patofiziológia, egészségügyi informatika, haladó farmakológia, fejlett állapotfelmérés, fejlett kutatási módszerek és bizonyítékokon alapuló gyakorlat. A koncentrációs kurzusok a tanácsadás és a pszichoterápia modelljeit, a pszichiátriai elméletet és értékelést, valamint az élethosszig tartó gondozási modelleket tartalmazzák.

Az oktatással kapcsolatos vegyes megközelítésünk ötvözi az élvonalbeli online tanfolyamokat a gyakorlati klinikai gyakorlati tapasztalatokkal. És ami a legjobb az egészben, hibrid formátumunkat úgy alakítottuk ki, hogy alkalmazkodjon a dolgozó ápolói szakemberek időbeosztásához. A program 21 hónapos teljes munkaidőben történő befejezésre készült.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Bachelor of Nursing IBNU
    • Adelaide, Ausztrália
  • MSc Early Years Practice Health Visiting
    • Stirling, Egyesült Királyság
  • Ápolói alapképzés
    • Johannesburg, Dél-afrikai Köztársaság