Keystone logo

Silesian University - School of Business Administration

A logo

Bevezetés

Tanulási értelmet adunk.

A School of Business Administration, az élvonalbeli kutatás találkozik a családias légkör egy regionális állami egyetemen. Campusaink a régióban vannak, de elképzeléseinket nem korlátozza a hely. Közel 3000 hallgatóval inkább kisebb felsőoktatási intézményekhez tartozunk. A 15:1-es diák-tanár arány azonban lehetővé teszi diákjainknak, hogy egészséges, egyéni mentori kapcsolatokat alakítsanak ki oktatóikkal, olyan módon nyújtva számukra betekintést és segítséget, ami egy nagyobb osztályteremben lehetetlen lenne. A Business Gate Academy keretében a hallgatók értékes gyakorlati és problémamegoldó készségekre tesznek szert, amikor valódi üzleti ügyeken dolgoznak. A Sziléziai Egyetemen mi ösztönözzük növekedését és fejlesztjük természetes kreativitását. Az Ön sikeres jövője a mi hajtóerőnk!

Az 1991-ben alapított Opava Sziléziai Egyetem (SU) három karral és két egyetemi intézettel rendelkezik:

  • az opvai Filozófiai és Természettudományi Karon
  • a Karvinai Gazdasági Főiskola
  • az ópavai Közpolitikai Kar
  • az opvai Matematikai Intézetben
  • az opvai Fizikai Intézetben

A Sziléziai Egyetem legitim tagja az Európai Egyetemi Szövetségnek, és egy rangos HR Excellence in Research Díj birtokosa. 2022-ben az SU a 231-240. helyen végzett a QS EECA University Rankings rangsorban. Minden kínált tanulmányi program teljes mértékben akkreditált a Cseh Köztársaság Oktatási, Ifjúsági és Sportminisztériuma által.

Nyitottak vagyunk a világ felé.

Szeretne külföldön tanulni, dolgozni vagy kutatni? Küldetésünk egyik alapköveként a nemzetköziesítés, a SU SBA több mint 60 egyetemmel működik együtt elsősorban Európában, de az Egyesült Államokban, Oroszországban, Japánban vagy Kínában is, bőséges lehetőséget biztosítva hallgatóinak és munkatársainak, akár az Erasmus+ programon keresztül, Horizont 2020 vagy számos más csereprogram és egyéni ösztöndíj.

Lehet a tudomány szórakoztató?

Az egyetemünkön tanuló fiatalok érdeklődéssel, lendülettel és titkok megfejtésére, új dolgok felfedezésére vágyva adnak igenlő választ a kérdésre. A posztgraduális mesterképzésben és doktori képzésben részt vevő hallgatók kutatási tevékenységben vehetnek részt, és egy éves ösztöndíjra pályázhatnak a Hallgatói Ösztöndíjpályázaton.

Campus jellemzői

2. felvételi lehetőség

A Vállalatgazdaságtan és Menedzsment mesterképzésre (teljesen angol nyelven tanítva) néhány percen belül online lehet jelentkezni. A pályázathoz nem szükséges csatolni olyan kötelező dokumentumokat, mint például az angol nyelvű bizonyítvány. Ez ilyen egyszerű! A sikeres online felvételi vizsgát követő egy héten belül elfogadólevél kerül kiadásra.

Kötelező dokumentumok (fizikai beiratkozás esetén Karvinában, CZE):

  • Az alapképzési, vagy azt követő mesterképzési vagy mesterképzési szakon végzett diploma hivatalosan hitelesített másolata.
  • Azoknak a pályázóknak, akik diplomát szerzett külföldön végeztek, meg kell igazolniuk a külföldi felsőoktatás Cseh Köztársaságban történő elismeréséről szóló határozat hiteles másolatát vagy eredeti példányát, hacsak nemzetközi szerződés másként nem rendelkezik.

Vízumkövetelmények

Ösztöndíjak és finanszírozás 2. opció

Ranglista

A Sziléziai Egyetem legitim tagja az Európai Egyetemi Szövetségnek, és egy rangos HR Excellence in Research Díj birtokosa. 2022-ben az SU a 231-240. helyen végzett a QS EECA University Rankings-ban . Minden kínált tanulmányi program teljes mértékben akkreditált a Cseh Köztársaság Oktatási, Ifjúsági és Sportminisztériuma által.

Helyszínek

  • Silesian University in Opava School of Business Administration in Karviná Univerzitní nám. 1934/3, 73340, Karvina

Kérdések