Keystone logo
Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Bevezetés

Nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy érdeklődik az Interneten keresztül a Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine Nemzetközi Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine Nemzetközi Oktatási Főiskolája iránt.

Kína első négy TCM főiskolájának egyikeként a Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine a kutatásra, a szakterületre és a nyitottságra koncentrál. Jelenleg körülbelül 10 000 hallgató tanul itt, köztük mintegy 1200 hosszú távú külföldi hallgató több mint 40 országból a Nemzetközi Oktatási Főiskolán. Ezenkívül közel 1000 nemzetközi hallgató érkezik rövid távú tanulmányokra vagy klinikai gyakorlatra. A Főiskola angol, francia, japán és koreai nyelven beszélő tolmácsokat kínál.

Számos oka van annak, hogy csatlakozzon hozzánk. Először is, a kínai orvoslás a kínai bölcsességben gyökerezik, és előnyös lehet az emberi egészség számára. Másodszor, gazdag tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi oktatásban és az ISO tanúsítvánnyal rendelkező minőségbiztosítás terén. Harmadszor, jól képzett oktatói állományunk van, köztük kiváló professzorok Sanghajban és Kínában, kiváló TCM orvosok és kiváló tanárok. Negyedszer, különféle tanfolyamokat kínálunk, ideértve a nemzeti színvonalú tanfolyamokat, a sanghaji minőségi tanfolyamokat, az előadások sorozatát, amelyek kiváló minőségű videókban készültek, a TCM klasszikusainak olvasmányait és a mély kínai kultúrát bemutató tanfolyamokat. Végül, de nem utolsósorban az egyetemen felső szintű felsőoktatási kórházak vannak a klinikai gyakorlat számára. A tudományos alapok, az oktatási erőforrások és a hatékony menedzsment kielégítheti a TCM tanulmányok iránti igényét, és segíthetnek az életed és a tanulmányod problémáinak vagy problémáinak megoldásában.

Hisszük, hogy oktatási szolgáltatásunk hozzájárul a TCM nemzetközivé TCM és teljesíti álmát.

Bízunk benne, hogy megoszthatjuk velünk inspirációnkat. Készek vagyunk üdvözölni!

Helyszínek

  • Pudong

    Dong Yuan Lu, , Pudong

    Kérdések