Keystone logo
Warsaw University of Life Sciences - SGGW (WULS-SGGW) Az osztatlan mester: állatgyógyászatban
Warsaw University of Life Sciences - SGGW (WULS-SGGW)

Az osztatlan mester: állatgyógyászatban

Warsaw, Lengyelország

11 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7600 / per year *

Az egyetemen

* tanévenként

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Mission Kar

Küldetésünk az, hogy egy magas színvonalú oktatási környezet és a kiváló kutatás-alapú oktatás, a nevelés az állatorvosi diplomával képes kezelni számos egészségügyi, jóléti és irányítási problémák farm és társállatok; hogy vállalják a magas színvonalú kutatás támogatása az oktatási folyamat valamint a posztgraduális képzés és továbbképzés terén; hogy az állatorvosi ellátás minden állatfaj által Kar klinikák.

A nevelési-oktatási célok

Oktatási cél az, hogy a tanterv és az oktatás erőforrások szükségesek ahhoz, hogy a hallgatók számára a szakmai cím Lekarz weterynarii (Lek. nedves., ekvivalens Brit. Állatorvosi, VS, és vagyok. Doctor Állatorvos, DVM). A Kar arra törekedett, hogy dolgozzon ki egy tanterv, amely egy erős alapot az állatorvosi tudományok. Várható, hogy a diplomások lesz jól ismerik a fundamentumok állatorvosi tudományok és képes lesz megfelelni a szakmai kihívásoknak találkozni fognak egész karrierje során.

Rövid vizsgálati programot

Az öt és fél éves szak áll, összesen 75 kötelező tanfolyamok és választani. A diploma kézhezvétele után minden elhaladó vizsgák. Minden tanév oszlik két félév egy jelentős téli és nyári szünet. Ez a program intenzív, ahol a tanulók mintegy 860 óra osztályok (60 ECTS) évente.

a) Az első évben: a diákok dolgozzon ki egy alapvető ismereteket az élettudományok alátámasztó állatorvosi és megismerjék állatorvosi és orvosi szempontból. A főételek állati anatómia, szövettan és fejlődéstan annak érdekében, hogy segítse a hallgató szerezzen alapos ismerete összetételét az állati szervezetben.

b) A második év: a diákok mélyebben be az élettudományok, különösen az anatómia, élettan és állat-egészségügyi immunológiai. Ebben az évben a diákok kezdenek tanul mikrobiológia és megismerhetik az állattenyésztés és a táplálkozás. A bevezetés állati jólét és etológia segít mastering jövőbeli klinikai tanfolyamok.

c) A harmadik évben: a diákok elsajátították az összes alap tanfolyamok és adja meg a preklinikai tanfolyamok. A diákok ki vannak téve a képalkotó diagnosztika elveit és figyelembe véve a klinikai diagnosztika és a közegészség védelmére.

d) A negyedik évben: a diákok továbbra is gyakorolják a területen, amelynek középpontjában a különböző állatok, halból, kísérő állatorvosi a kérődzők és sertések.

e) az ötödik és hatodik évben: Fertőző és belső betegségek és műtéti technika vált a fő hangsúly a diákok vizsgálja különböző állatbetegségek, és megismerhetik az állatok szülész-nőgyógyász. Kar klinikák és együttműködő gazdaságok is fontos része az idei \ 's tanulmányait.

Követelményei

Annak érdekében, hogy figyelembe kell venni a felvételi a 5,5 éves szak a Kar Állatorvos, a kérelmezőnek kell sikeresen befejezte a következők: a középiskolai bizonyítvány (angolul vagy lengyel), a elhaladó fokozat a biológia és kémia felvételi vizsga, benyújtása az online jelentkezési lapot és befizetett valamennyi díjat határidőre.

Start: október 1

toborzás

 • Korai felvételek: január 1-től május végéig minden év tanév 2017/2018 ez 2016/01/01 - 2016/05/30
 • Késői felvételi: június 1-től a végéig, minden év augusztus tanévre 2016/2017 ez 2017/06/01 - 2017/08/31

Jelentkezési határidő: Miután a kérelmező már elismerte, hogy az egyetem, a regisztrációs díjat kell fizetni azonnal, de legkésőbb augusztus 31 évente. A regisztrációs díj biztosítja a jogosult hallgatói helyet a programban. Mivel korlátozott számú elhelyezkedési lehetőséget kínál minden egyes tanévre, előnyben részesülnek a diákok, akik be a fizetési elején.

Végzettségre épülő felvételi vizsgát (kémia és a biológia, feleletválasztós teszt angol nyelvű) által szervezett FVM és az IMS. Kérjük, lépjen kapcsolatba: [email protected]~~V ha több kérdést. A pályázóknak a Bachelor diploma vagy Master of Science diplomát biológia, Állat tudomány vagy azzal egyenértékű nélkül el lehet fogadni felvételi vizsgát.

Száma a hely áll rendelkezésre: 45-50.

Kérjük, látogasson el honlapunkra:

http://wmw.sggw.pl/en/category/study-offering/

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Doctor of Veterinary Medicine
  • Košice, Szlovákia
 • Állatorvosi anesztézia és fájdalomcsillapítás MSc, PgDip, PgCert (online tanulás)
  • Online
 • Ph.D. Állategészségügyi Közegészségügyi, Igazságügyi Állatorvostudományi és Toxikológiai szakon
  • Brno, Csehország