Keystone logo
Semmelweis University Ápolási BSc
Semmelweis University

Ápolási BSc

Budapest, Magyarország

8 Semesters

Angol

Teljes idő

10 Aug 2024

Sep 2024

EUR 3700 / per semester

Az egyetemen

Bevezetés

192458_3.RS12295_KA-20120919-IMG_5361-scr.jpg

Gyere és csatlakozz hozzánk, ha érdekli a vendéglátás és a rehabilitáció az egészségügyi szolgáltatások és a szociális ellátás több szegmensében!

B.Sc. végzettséggel rendelkező ápolók végzettségűek felelősek az orvos által előírt gyógyító-ápoló tevékenységért, valamint segítik a beteget és az orvost bizonyos vizsgálatok elvégzésében. A végzettek a koraszülöttektől az idősekig minden korosztály egészségügyi ellátására, a beteg és az ellátott speciális szükségleteinek feltárására, ápolási diagnózisok készítésére és a feladatok prioritások alapján szakszerű ellátására, a tervezésben való részvételre, egészségügyi és szociális szolgáltatások fejlesztése és megvalósítása.

Az Ápoló BSc szakon végzettek MSc szinten folytathatják tanulmányaikat. A mesterfokozatú ápolónők jellemzik a lakosság egészségi állapotát, megfogalmazzák a népegészségügyben felmerülő problémákat, prioritásokat és célokat. Szakirodalmi kutatásokat, elemzéseket végeznek, a korszerű statisztikai módszerek eredményeit értelmezik, az ápolási folyamattal kapcsolatos szervezési és irányítási feladatokat látják el.

Miért Semmelweis?

Semmelweis University Magyarország és a közép-európai régió vezető orvos- és egészségtudományi felsőoktatási intézménye. Az egyetem a legmagasabb rangú magyar felsőoktatási intézmény, és összességében a legjobb 250 egyetem között szerepel a 2023-as Times Higher Education World University Rankings ranglistán. A campusok Budapesten, Magyarország fővárosában találhatók.

  • Világszínvonalú oktatás és 250 éves hagyomány
  • A diplomák világméretű elismerése
  • Gyakorlatorientált oktatás kiscsoportos formában
  • Pezsgő diákélet Budapesten
  • Teljesen angol nyelvű oktatás
  • A diplomák világméretű elismerése
  • Stipendium Hungaricum ösztöndíj

Belépők

Tanterv

Ösztöndíjak és finanszírozás

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések