Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
South Baylo University

South Baylo University

South Baylo University

Bevezetés

Csatlakozzon egy izgalmas egészségügyi szakmához

South Baylo University a keleti orvoslás felsőfokú iskolája Los Angelesben és a kaliforniai Anaheimben. 1977-ben alapított mester- és doktori programokat kínál teljes akkreditációval az akupunktúra és a keleti orvoslás területén.

 • Az akupunktúra és a keleti orvostudományok mestere (MSAOM)
 • Az akupunktúra és a keleti orvoslás doktora (DAOM)

Miért válassza a South Baylo University ?

Történelem és hírnév

Az 1977-ben alapított South Baylo University az egyik legrégebbi és legelismertebb diplomás iskola az akupunktúra és keleti orvosok képzésére az Egyesült Államokban.

Több mint negyven éve a legjobban teljesítő akupunktőrök a South Baylo University a legmagasabb színvonalú orvosi oktatásért, az ősi művészetet alkalmazva a gyógyítás tudományába.

Helyszínek

South Baylo University két campusa van Anaheim és Los Angeles városában, Kalifornia déli részén.

Az Anaheim campus mindössze öt percre található Disneyland-tól és 20 percre a strandtól. A Los Angeles-i campus a város közepén található, mindössze tíz percnyire a hollywoodi hírességek sétányától, a The Staples Center-től, a Dodger-stadiontól, a Koreatown-tól és a kínai negyedtől.

Klinikai képzés

South Baylo University két egyetemi klinikát működtet Anaheimben és Los Angelesben. Az egyetemi klinikák több mint egy tucat betegkezelő szobát kezelnek. Több mint 15 magasan képzett és tapasztalt klinika-felügyelő kezeli a betegeket és tanít gyakornokokat. SBU gyakornokokat rengeteg klinikai tapasztalattal rendelkező klinikákon képzik ki a klinikák felügyelői felügyelete alatt.


Többnyelvű szakok

South Baylo University akkreditált mesterképzést kínál angol, koreai és kínai nyelven, valamint akkreditált doktori fokozatot angol és koreai nyelven. Magasan képzett oktatóink és klinikáink vezetői minőségi oktatással, kutatással és betegellátással oktatják hallgatóinkat.
Küldetés

South Baylo University küldetése az akupunktúra és a keleti orvoslás ismereteinek bővítése, valamint a közösség szolgálata minőségi oktatás, kutatás és betegellátás révén.

Érték

A South Baylo University Keleti Orvostudományának értékei szerint a harmóniát tekintik kiemelkedő értékének, példaként szolgálva a testi funkciók harmóniáját, az elme és a test harmóniáját, valamint az élet és a természet harmóniáját. Ezeket a keleti orvoslás és a holisztikus egészségügy alapelveinek tekintik.

Célja

A South Baylo University Keleti Orvostudományi Iskolájának célja a jó egészség és wellness elősegítése oktatással, kutatással és klinikai gyakorlattal.

Oktatási célok

Küldetésének teljesítése érdekében a South Baylo University elkötelezett a következő célok mellett:

 • Felkészíteni az AOM-ban ismeretekkel és készségekkel rendelkező hallgatókat az egészségügyi környezetben való sikerre.
 • Hatékony és magas színvonalú betegellátás biztosítása az AOM és az integratív egészségügyi ellátás révén.
 • A kutatás, a tudományos tevékenység és a szakmai fejlődés előmozdítása és előmozdítása.
 • Felkészíteni a diákokat arra, hogy a közösség és a szakma vezetői legyenek.

Helyszínek

 • Anaheim

  1126 North Brookhurst Street , 92801, Anaheim

 • Los Angeles

  2727 West 6th Street , 90057, Los Angeles

Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések