Keystone logo
Samuel Merritt University

Samuel Merritt University

Samuel Merritt University

Bevezetés

Erős akadémikusaival, kiemelkedő oktatóival, korszerű létesítményeivel és a közösség iránti mély elkötelezettségével a Samuel Merritt University gazdag hagyományokkal rendelkezik szakképzett és együttérző egészségügyi szakemberek oktatásában.

Az ápolás élményének átalakítása

Samuel Merritt University az észak-kaliforniai betegellátás szerves része. Kaliforniában a regisztrált ápolók egyik legnagyobb oktatója vagyunk. Számos fizikai és foglalkozási terapeuta, orvos-asszisztens és gyermekorvos, akik ellátást nyújtanak a régióban, végzettek programjainkban. Az SMU kapcsolatban áll a Sutter Health nevű nonprofit hálózattal, amely több mint 100 észak-kaliforniai közösségben nyújt átfogó egészségügyi ellátást.

A Samuel Merritt University hallgatók személyre szabott oktatást kapnak, és gyakorlati klinikai tapasztalatokat szereznek programjaik elején. Véleményünk szerint a korai klinikai expozíció kulcsfontosságú a hallgatók képzésében az ellátáshoz szükséges technikai készségek és megalapozott érvelés terén, és felkészíti őket arra, hogy átalakítsák az ellátási tapasztalatokat a különféle közösségekben.

Helyszínek

  • Oakland

    Telegraph Avenue,3100, 94609, Oakland

    Kérdések